REGULAMIN  Album Szukaj   Rejestracja  Zaloguj Oblicz dni płodne

Tytuł: Ale to irytujące!!!
Autor Wiadomość
:) 

Informacje:
Dołączyła 1392 dni temu

Profil:
Wysłany: 2010-12-10, 21:30   Ale to irytujące!!!

Konkretnie chodzi o dokonanie swojego rodzaju negatywnej autocharaktertystyki.

Jakie cechy charakteru zmieniłybyście w sobie?

:arrow: bywają dni gdy bardzo łatwo wpadam w furię
:arrow: szybko podnoszę głos
:arrow: często miewam różnego rodzaju wyrzuty sumienia
:arrow: jestem rozkojarzona

kjujiczek 
Zboczuszek:)

Informacje:
Dołączyła 742 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Im. dziecka: Agatka
Nastrój:
napalona

Wysłany: 2010-12-11, 09:58   

:), jakbym czytała o sobie :shock:

poza tym:
:arrow: jestem leniwa
:arrow: przeklinam jak szewc, gdy coś/ktoś mnie mocno wkurzy
:arrow: jestem straszną bałaganiarą. Nie wiem czy kiedykolwiek nauczę się odkładać wszystko na miejsce :oops:

Informacje:
Dołączyła 1392 dni temu

Profil:
Wysłany: 2010-12-19, 21:36   

Kjujiczek wygląda na to, że reszta dziewczyn nie posiada wad :-P

a tak na marginesie, lenistwo+wyrzuty sumienia=permanentne niezadowolenie z siebie :-/

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 1636 dni temu

Profil:
Wysłany: 2010-12-19, 21:52   

:) napisał/a:
wygląda na to, że reszta dziewczyn nie posiada wad :-P

to nie tak, taka autokrytyka wcale nie jest łatwa. zbieram się do napisania w tym temacie od początku jego istnienia. może tak:
:arrow: czasami zbyt pedantyczna
:arrow: niezdecydowana, trudno mi czasem podjąć decyzję nawet w bardzo błahej sprawie i się strasznie długo zastanawiam
:arrow: boję się podejmować odważniejszych kroków, tzn. mam fajne pomysły, jestem do nich przygotowana i boję się realizacji i rezygnuję

Informacje:
Dołączyła 1392 dni temu

Profil:
Wysłany: 2010-12-19, 22:05   

o to tez mam: niezdecydowanie! czasem z jego powodu samej ze sobą trudno mi wytrzymać. Wczoraj na stoisku mięsnym poprosiłam o kawałek dobrej kiełbasy, Panie pokazały mi 4 typy. No więc myslę i myślę, w końcu kobieta z uroczym uśmiechem na twarzy mówi: to może ja podejme za Panią decyzję. No i podjęła :-/

ewelcia1987 

Informacje:
Dołączyła 873 dni temu

Profil:
Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
skolowana

Wysłany: 2010-12-20, 15:46   

Oj, musiała bym spytać męża bidulka, pewnie by mi całą listę podał, ale to co mi do głowy przychodzi to:
:arrow: niecierpliwość - wszystko chciała bym na już, nawet przy kupnie mebli wybieram te, które moga mi prywieźć odrazu
:arrow: strach przed nowym - często jest tak, że mogła bym coś zmienić w życiu na lepsze, ale boję się że to mnie przerośnie
:arrow: planowanie- często złoszczę się, jak coś nie idzie tak, jak sobie to wymyśliłam, czasem nawet próbuję kierować innymi ( np. ostatnio nie moge się powstrzymać zeby się wtrącać w decyzje mojej siostry co do planowania jej wesela bo przecież ja wiem jak to powinno wyglądać :oops: )

To chyba te najgorsze :evil:

angik1683 

Informacje:
Dołączyła 1416 dni temu

Profil:
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2010-12-21, 15:30   

:) napisał/a:
wygląda na to, że reszta dziewczyn nie posiada wad :-P
no dokladnie,ja wlasnie do nich naleze :-P a tak na powaznie:
:arrow: szastanie kasa - ostatnio wyczyscilam swoje konto do ostatnich 20 funtow i nawet nie wiem jak kiedy i gdzie :shock: ide do sklepu cos mi sie podoba to biore i nawet nie zastanawiam sie czy wato,czy potrzeba
:arrow: brak konsekwencji - i to przy drobnych postanowieniach typu dieta,jak i przy tych wiekszych typu odkladanie pieniazkow
:arrow: odkladanie waznych decyzji na pozniej - p. do dzis nie potrafie do konca powiedziec,gdzie chce i bede na stale mieszkac

malami 

Informacje:
Dołączyła 838 dni temu

Profil:
Imię: Jola
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2010-12-21, 18:07   

:arrow: zawziętość - nie ustąpie, nie przeprosze pierwsza, nie odpuszcze
:arrow: czasami za szybko się wkurzam, do tego stopnia, ze sama na siebie sie wkurzam, ze sie wkurzam

Kamyczek 

Informacje:
Dołączyła 1262 dni temu

Profil:
Imię: Kornelia
Im. dziecka: Maja, Dorota
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2010-12-23, 15:14   

:arrow: Pamiętliwość długo pamiętam jak ktoś mi zalazł za skórę i nie daje drugiej szansy
:arrow: Za bardzo biorę sobie wszystko do serca i przeżywam często nie swoimi problemami. Próbuje naprawiać cudze błędy.
:arrow: Jak coś robię to musi być zrobione szybko i perfekcyjnie nie znoszę półśrodków. Nie lubię jak ktoś mi chce pomagać dla mnie to przeszkadzanie.

Nie usuwaj dziecku kamieni spod stóp, bo gdy dorośnie będzie się potykać o ziarenka piasku.

kashira 

Informacje:
Dołączyła 638 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
zmeczona

Wysłany: 2010-12-27, 18:16   

Kamyczku, u Ciebie to tak jak u mnie.
Jestem pamietliwa, niby wszystko jest ok, ale jakies zadziory siedza we mnie i potem w klotni zdarzy mi sie wypomnieć :-/
Przejmuje sie wszystkim i kazda uwage biore sobie do serca, przez co czasem zdarza mi sie fiksowac :-P
No i kolejna wada - lubie zeby wszystko bylo perfekt, oczywiscie wg mojego planu, lubie miec pewne rzeczy zaplanowane, a czasem okazuje sie to zupelnie niepotrzebne i tylko absorbuje moja uwage <bezradny>

snowy 

Informacje:
Dołączyła 434 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2011-11-15, 18:55   

twardosc - czasem wymagam od ludzi wiecej niz oni od siebie samych

balaganiarstwo - nigdy nie odkladam zadnej rzeczy na swoje miejsce, dopiero jak juz nic nie moge znalezc

wybuchowosc - czesto reaguje za szybko i za mocno (a zazwyczaj tlumacze to tym, ze jestem osoba emocjonalna)

nieumiejetnosc wybaczenia bledow innych ludzi, jesli oni tego nie widza i nie przeprosza - po prostu nie moge tolerowac tego jak ktos nie potrafi przyznac sie do bledow, nawet jak ktos zobaczy po czasie ze zrobil blad a zranilo osoby ktore kocham lub mnie to jest mi ciezko to wybaczyc

LadyBlack 

Informacje:
Dołączyła 634 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2011-11-15, 19:45   

Kamyczek napisał/a:
Za bardzo biorę sobie wszystko do serca
mam dokladnie to samo.

słomiany zapał .. . zapalam sie do czegos i trwa to ...gora 3 lata. (Tak było ze szkicowaniem i wystawami ) , decupage( 2miesiace) , nauka jezyka . itd Wszystko na troche.( Jedynie fotografi wierna jestem od lat. )

pedantyzm wszystko na swoim miejscu musi byc. Az za bardzo...

nerwowosc szybko sie wkurze, ale nie jestem pamietliwa.

niecierpliwosc chce juz i teraz i zaraz :-P

Sabina 

Informacje:
Dołączyła 607 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2011-11-15, 20:30   

Ja, hmmmm
:arrow: zamartwiam się - o moich bliskich, dalszych, świat itp
:arrow: biorę wszystko do siebie
:arrow: w samochodzie klnę jak szewc
:arrow: wszystko planuje
:arrow: uwielbiam zarywać nocki, a potem jestem masakrycznie niewyspana
:arrow: potrafię płakać z byle powodu

koralina 
Dogonić marzenia...

Informacje:
Dołączyła 1048 dni temu

Profil:
Imię: Karolina
Wysłany: 2011-11-15, 20:58   

Mnie wkurza to, że zawsze jak sobie cos założe to tak musi być :| Ostatni raz złapałam się na tym na obronie. Cały tydzień wcześniej chodziłam i gadałam, że jak nie obronię się na 4,5 bądź 5 to będę wkładać podanie o poprawkę :| PRzecież to jest chore

Poza tym tez płaczę bez powodu, szybko sie irytuje i wqrzam się jak mnie ktoś poprawia a już szczególnie nasz rodzinny "szmalec" zamiast smalcu

Na szczęście już nie przejmuje sie innymi - moja sytuacja z babcia i siostra mojej mamy. Zawsze jak się kłócili to wydzwaniali do mnie na przemian a ja zanosilam się od płaczu. A w (_!_) z nimi. Dorośli ludzie :evil:

W sytuacjach stresowych ciągle się chichram :shock: Szaleństwo

Kwiecień 2011, Listopad 2011
Dwa aniołki w niebie piszą list do siebie...

iwonaryki 
Spełniona

Informacje:
Dołączyła 633 dni temu

Profil:
Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Adaś
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2011-11-16, 10:44   

Ja to się lubię i akceptuję taką jaką jestem :-> ale tak szczerze wam powiem że nie znoszę mojego charakteru :evil: Co godzinę jestem inna raz wesoła raz smutna raz wściekła na wszystko i na wszystkich , innym razem jestem zdołowana , a czasami to płacze nie wiadomo dla czego :roll: Jestem czasami także leniwa choć lubię mieć w domu porządek za często się denerwuję jaki stresuję , często nie które rzeczy za bardzo biorę do siebie .

Odpowiedz do tematu