Informacje: Dołączyła 422 dni temu Posty: 24 Skąd: Żywiec
Profil: Imię: Gabriela
Im. dziecka: Kubuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-05-31, 09:51 alergia sloneczna
Witajcie mamuski !
Mam problem, w zaszłym roku nie moglam sie opalac bo chodzilam z bombelkiem w ciazy, wiec jak tylko zobaczylam tegoroczne slonce odrazu rozlozylam sie plackiem. Jest tylko maly problem, mimo iz posmarowalam sie kremem z filtrem wyskoczyly mi okropne krosty na rekach i dekoldzie. Strasznie to swedzi i nic nie pomaga, ani wapno ani masci. Pomozcie bo za tydzien ide na slub a wygladam jak biedronka.
Ostatnio zmieniony przez malami 2011-05-31, 10:47, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 774 dni temu Posty: 1702 Skąd: Śrem
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Patryk i Madzia
Nastrój:
Wysłany: 2011-05-31, 11:21
Mój synek podobnie reaguje na pierwsze słońce. Ja smarowałam go Fenistilem i podawałam wapno, a przed każdym wyjściem kremowałam kremem na każdą pogodę, bo po kremie z filtrem miał jeszcze bardziej skórę zaognioną.
Informacje: Dołączyła 422 dni temu Posty: 24 Skąd: Żywiec
Profil: Imię: Gabriela
Im. dziecka: Kubuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-05-31, 14:52
kochane jestescie dziekuje za wszystkie rady. Mysle ze kupie sobie ten hydrocortisonum, bo go jeszcze nie probowałam. Oby sprawił cud i zniknely mi te okropne plamy. Zapewne juz dlugo nie wyjde na slonce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum