własnei wczoraj (25tc) byłam na usg 4D uważam ze to stanowczo za późno na takie usg bo dzidzia chociaż malutka była juz ogladana na raty w kawałkach:/ a to nie ma juz efektu-no ale mam fotkę buźki z profilu ,którą chętnie sie pochwalę przed WAMI:)
turkus oj i ja nie kumam za bardzo zdjęcia, może otowrz w paincie i zaznacz strzalkami co jest gdzie, bardzo chętnie sie dowiem. Z resztą niue u Ciebie jednej na zdjeciu 3d nic nie widze u kumpeli miałam to samo, mam za mały możdżek chyba
turkus oj i ja nie kumam za bardzo zdjęcia, może otowrz w paincie i zaznacz strzalkami co jest gdzie, bardzo chętnie sie dowiem. Z resztą niue u Ciebie jednej na zdjeciu 3d nic nie widze u kumpeli miałam to samo, mam za mały możdżek chyba
nie nie poprostu rzeczywiście dzidzia taksie ustawiłą ze słabo widać -zrobiłam to nieudacznie ale moze teraz zobaczycie
Dziewczynki kochane uspokójcie mnie, bo zamiast się cieszyć, panikuje strasznie... Wczoraj nie wytrzymałam i poszłam do gina prywatnie, żeby zobaczyć czy wszystko ok. No i widać w macicy pęcherzyk ciążowy- nie wiem czy widział też zarodek bo nie wypominał. No i nie mówił, żeby co było nie tak, ale przy zdjęciu, które dostałam napisał że pęcherzyk ma +/- 4mm. Czy to prawidłowe? Nie jest za mały? Może rozmieszę Was tym pytaniem, ale już oczywiście się naczytałam niepotrzebnie w necie i teraz denerwuje....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum