Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 677 dni temu Posty: 40 Skąd: Polkowice
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2010-07-23, 11:06
Ja też już po połówkowym. Okazało się że będą jajka Pięknie nam je wystawił wiercioszek mały. Najważniejsze że serduszko zdrowe i wszystko inne też. Mały waży 477 gram i uwielbia kopać w pęcherz
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1178 dni temu Posty: 1816 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-24, 12:30
Alhana napisał/a:
Okazało się że będą jajka
kolejne na forum
Alhana napisał/a:
Najważniejsze że serduszko zdrowe i wszystko inne też.
dokladnie, zdrowie malenstwa to najwazniejsza sprawa.
Ja wczoraj mialam kolejna wizyte, maluszek ma juz ponad 39 cm i wazy 1250g , wielki chlop z niego , ponoc dlugie nozki ma . jest obrocony glowka do dolu, ale moja gin powiedziala, ze jeszcze moze sie przemieszczac, wiec to nie a stale, chyba, ze mu sie tak spodoba .
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 670 dni temu Posty: 227 Skąd: pomorskie
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Dominik i Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-04, 09:36
Bede miala synka,na swieta sie urodzi maly Mikołaj. Moj synus sie cieszy ze bedzie mial braciszka. Maly wazy 281 g,czyli urodzi sie mniej wiecej z waga jak pierszy synek okolo 3 kg. Zdrowy i baaardzo ruchliwy
Tylko jedno mnie stanawia czy faktycznie bedzie chlopiec...lekarz nie mial wczoraj zbytnio humoru i usg bylo takie szybkie i powiedzial ze WYDAJE mu sie ze chlopiec,nie pokazal ani siusiaczka ani jaderek nic.Nastepne usg za 2 miesice wtedy sie okaze na 100 %
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1534 dni temu Posty: 4120
Profil:
Wysłany: 2010-08-04, 12:51
aniafull, chłopaki są fajne choć wiem, że przydałaby się dziewuszka.
Beata napisał/a:
w 14 tygodniu to chyba marne szanse żeby już coś wiedzieć, prawda? na koniec sierpnia mam 1 usg
no niewielkie. Lee Loo wiem, że miała szybko określoną płeć, ale ja na takim etapie ciąży (znaczy b. wczesnym) to nawet bym nie chciała słuchać o płci, bo prawdopodobieństwo pomyłki jest b. duże.
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1178 dni temu Posty: 1816 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-05, 08:18
Beata, mi w 14 tygodniu lekarz powiedzial tylko co podejrzewa, ze bedzie, ale powiedzial, ze nie mamy sie w ogole nastawiac, bo to nic pewnego, nastepna wizyte mialam w 18 tygodniu i tam juz bylo wiadomo, ze bedzie chlopiec, na kolejnych wizytach to sie potwierdzilo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum