Wszystko jest w jak najlepszym porządku Dzidzi bije serduszko, widziałam nawet maleńkie rączki i nóżki (własciwie w formie takich niteczek). Uspokoiłam się, poinformowałam mamę, siostrę i najbliższą rodzinę. I ciągle myślę o tym maleńkim pikajacym serduszku.
Teraz mam trochę więcej czasu więc dopiszę jeszcze, ze wg USG jest to 8 tydzień, natomiast wg mnie połowa 7. Na zdjęciu CRL wynosiło na dzień wczorajszy 18,3 mm, co dało 8 tydzień i 2 dzień ciąży. Nijak mi to nie gra z owulacją, wychodzi na to, ze miałam ją wcześniej niż wskazywałby na to organizm. Chyba lepiej zaufać badaniu niż przeczuciu Zresztą tydzień w tą czy tą, nie robi większej różnicy
Dziękuję Iza, taki słowa zawsze mnie rozczulają
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-21, 17:38
oj jak fajnie że wszystkie fasolki zdrowe no to ja sie dokładam fakt że u mnie to juz kawał chlopa a nie fasolka waży 2170g wszystko ok, wymiary prawidłowe serducho bije miarowo , głwóka już skierowana do dołu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum