Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 581 dni temu Posty: 13 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Iza
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-30, 14:32 :)
Dzis bylam na badaniu Usg.. z moim malenstwem wszystko ok Wazy 420 g Strasznie wiercilo sie w brzuszku, ale to pewnie ma po mamusi ^^ Miałam nadzieje ze poznam juz plec, jednak jak ise dowiedzialm od lekarza to za wczesnie moze jakbym przyszla 2 tygodnie pozniej.... :|
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 549 dni temu Posty: 72 Skąd: Bytom
Profil: Im. dziecka: Dominik
Wysłany: 2010-08-30, 15:22
To chyba rzeczywiście zależy od lekarza bo ja o tym że będzie facecik dowiedziałam się w 12 tygodniu a w 16 mi to potwierdził. Teraz jestem w 27. Ostatnia wizyta nie była dla mnie optymistyczna. Oczywiście z małym wszystko w porządku, ze mną też tyle, że od miesiąca mały siedzi główką w dół i nie chce tego zmienić - tak mu dobrze, mi już nie koniecznie bo muszę leżeć.
Darma84, to rzeczywiście bardzo wczesnie sie dowiedziałaś płci maleństwa... ja ide jutro do lekarza...i zaczyna mi sie dopiero 16 tydzień- i też chciałabym wiedzieć- z czystej ciekawości po prostu, ale myślę ze powie ze jeszcze za wcześnie
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 581 dni temu Posty: 13 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Iza
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-30, 15:42
Pewnie tak.. nastawilam sie ze jak 21 tydzien to juz bede wiedziec o ile maluszek dobrze sie ustawi no ale coz musze poczekac Wspolczuje bo wiem co to znaczy lezenie ponad tydzien spedzilam w szpitalu a potem lezenie w domu na szczescie teraz juz nie musze. Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 549 dni temu Posty: 72 Skąd: Bytom
Profil: Im. dziecka: Dominik
Wysłany: 2010-08-30, 17:17
Prawdę powiedziawszy to nie chciałam wiedzieć... ważne żeby zdrowe się urodziło. No ale moje maleństwo chciało się się pochwalić co ma między nóżkami i jak pan doktor włączył monitor to już nic nie musiał mówić. NA monitorze było widać 2 stópki, 2 kolanka w znacznej odległości od siebie no i to coś co każdy facecik ma między nimi I wydaje mi się, że zrobił to specjalnie bo jak ktoś pytał co będzie to mówiłam, że mała Ewcia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum