Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 656 dni temu Posty: 593 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: Agnieszka
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-10, 23:33
wszystko jest bardzo dobrze i jak tak dalej pójdzie to za tydz. zobaczę szkraba. To dopiero 6 tydz i lekarz mówi, że ciężko wypatrzyć bobasa więc czekamy i wierze że będzie wszystko dobrze w końcu nosze dzidzie pod serduchem
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 714 dni temu Posty: 2109 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-11, 00:04
no widzisz wszystko jest na dobrej drodze a co na Twoje plamienie gin poradział?
Ja dopóki nie znalazł się zarodek to leżałam w łóżku sama sobie to zaleciłam bo bolał mnie mocno brzuch tak na okres i miałam różowy śluz...a jak 6t5d zobaczyłam zarodek na usg to dolegliwości po tygodniu mineły jak ręką odjął.
Trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo
Eszka22, leż i się oszczędzaj, niedługo już zobaczysz maleństwo, później zacznie kopać i ani się obejrzysz a będziesz jechać na porodówkę i tulić swój skarb
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 716 dni temu Posty: 1488 Skąd: Stalowa Wola
Profil: Imię: Gosia
Im. dziecka: Natalka
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-13, 17:30
Parę dni temu w 12 tygodniu ciąży miałam robione usg i muszę przyznać, że to był jeden z najpiękniejszych momentów mojego życia. Uświadomiłam sobie, że tam w brzuszku naprawdę ktoś jest, choć wiedziałam to doskonale, ale co innego widzieć a co innego tylko wiedzieć:). DZidziuś choć taki mały był naprawdę słodki miał tak fajnie ustawioną rączkę jakby mnie witał:). Ogólnie wrażenia niesamowite. Nie do opisania
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-21, 12:17
Uwaga chwalę się mój dziedzic w 27tc waży 1148g i jest sliczny machał rączka, pluł wodą i bawił sie pepowiną aż lekarz powiedział że bąbel ruchliwy (ruchliwy to on jest po 22giej ).Cudny mój mężczyzna
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 651 dni temu Posty: 72 Skąd: Bytom
Profil: Im. dziecka: Dominik
Wysłany: 2010-09-21, 14:56
He he a mój jest nieśmiały jak słyszy obcych to nic go nie zmusi do poruszenia się ... przy jedynych głosach jakich się rusza to głos tatusia i radio rmf
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-21, 15:02
indywidualista hihi mojej koleżanki córa jak tylko mąż położy ręke na brzuchu to ta przestaje sie ruszać a mój to nie wiem od sniadania do wieczora z przerwami buszuje i jak sie położe to z 2h dziki balet z pępowina uprawia..teraz leży posladkowo to całkiem inne uczucie niż jak leżał w poprzek
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 651 dni temu Posty: 72 Skąd: Bytom
Profil: Im. dziecka: Dominik
Wysłany: 2010-09-21, 16:37
indywidualista to mało powiedziane, to jest oryginał odkąd mu było za ciasno w poprzek tak ułożył się głową w dół. I tak sobie żyje już 3 miesiące ... a co
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum