Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1287 dni temu Posty: 517 Skąd: UK
Profil: Imię: Aleksandra
Im. dziecka: Patryk
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-31, 14:30
Na pierwsze USG szlam strasznie podekscytowana , wrazenia niesamowite , nie moglam uwierzyc jak patrzylam na monitor , ze ta malutka istotka to moje dziecko i ze jest w moim brzusiu .... cos niesamowitego
Na drugie szlam troche zestresowana bo dzidzius jakos sie slabo ruszal i wogole jakas zaniepokojona wtedy bylam Ale okazalo sie ze wszystko w porzadku , dzidzius rozwija sie prawidlowo No i dowiedzielismy sie ze to chlopczyk , nawet widzielismy siusiaczka Tatus oczywiscie strasznie dumny
No i to by bylo na tyle tu w Anglii podczas ciazy robia tylko 2 badania USG jak wszystko przebiega prawidlowo , moge co najwyzej pojsc prywatnie.
Informacje: Wiek: 36 Dołączyła 1288 dni temu Posty: 284 Skąd: łódz
Profil: Imię: Iza
Im. dziecka: Mateusz
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-31, 15:22
Ja kiedy szłam na pierwsze USG ciąży bardzo sie balam poniewaz tyle się teraz słyszy ze dzieci sie rodzą bez jednej rączki lub nózki poczułam wielką ulge kiedy lekarz powiedzial mi ze z dzieckiem wszystko jest ok zapytal sie mnie czy chce znac plec dziecka bo on wie i moze mi powiedziec ale z męzem doszlismy do wniosku ze nie chcemy znac bedzie niespodzianka jak sie urodzi ale w glebi serca czulam ze to bedzie chlopak nawet mi mowily o tym polozne bo brzuchol mialam spiczasty i duzy
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1534 dni temu Posty: 4120
Profil:
Wysłany: 2008-08-29, 23:06
pierwsze usg miałam w 8 tygodniu, aby potwierdzić ciążę. wtedy prawie nic nie było jeszcze widać, tylko małą kropeczkę z bijącym widocznym serduszkiem rozwaliło mnie to serduszko
następne to 13 tydzień - wtedy pokazał mi się mały kosmita: widać już było rączki, nóżki, główkę cudowne uczucie
teraz idziemy w poniedziałek i znowu będzie USG. chyba tym razem już przez brzuch?? bo mam nadzieję, że Marcin będzie mógł też wejść i zobaczyć maluszka. no i po cichu liczę na poznanie płci
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-30, 10:49
Ehh slodkie to , ja mialam tylko 2 , i juz nie bedzie wiecej
Mysle ze juz przez brzuch bedziesz miala.
[ Dodano: 2008-09-04, 10:11 ]
No o sie doczekalam Bede miala jutro usg , bo jest podejrzenie ze moj dzidzius jest za maly . Jestem przerazona
[ Dodano: 2008-09-04, 10:13 ]
Co to moze oznaczac? Dodam ze nie pale , nie pije [sic!] moj partner tez nie pali . Odzywiam sie normalnie , przybralam juz od poczatku 12 kilo
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-05, 12:16
Wlasnie wrocilismy ze szpitala , wszystko ok z dzidzia !! Jest nawet troche wiekszy niz powinien !! Wszystko rozwiaja sie prawidlowo, odpowiednia ilosc plynow itd. I mam dwa sliczne zdjecia
A stwierzdila ze jest za maly lekarka jak mi "macala" brzuch
Informacje: Wiek: 32 Dołączyła 1489 dni temu Posty: 2960 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-05, 12:57
alexa to super że z dzidzią wszystko ok Aż szkoda słów żeby przez same dotykanie stwierdzić że dziecko jest za małe. Tylko wystraszą człowieka . A pokarzesz nam tą swoją dużą fasoleczkę
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1251 dni temu Posty: 12 Skąd: Sheffield/UK/
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Alicja
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-05, 15:43
witam wszystkie przyszle mamusie
ja pierwsze USG mialam jakos w 12 tygodniu i to bylo nie samowite przezycie,,ale nie mialam pelnych badan bo mialam za pusty pecherz i lekarka nie mogla zrobic pelnych pomiarow malenstwa,,,
Drugie usg mialam w 22 tygodniu i wrazenia tez byle nie samowite taki maly ludzio ktory jest moj:* zyje sobie w brzuszku,, nie stety nie dowiedzielismy sie jaka bedzie plec , lekarka powiedziala ze jakos w 26 tyg, powinnam miec wizyte na usg to mi powiedza, lecz niestety przeprowadzilam sie do innego miasta i tutaj powiedzilei mi ze bede miec nie spodzianke:) najwazniejsze ze z malenswtem jest wszystko ok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum