Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 819 dni temu Posty: 2273
Profil: Im. dziecka: jULEK eMILEK
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-20, 08:16
LeeLoo, trzymaj sie, cieżko odczytać Twoje wypowiedzi z tymi hieroglifami
nic przyjemnego leżeć w szpitalu ale jak mus to mus. Łapcie formę i do domku!!!
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 769 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-20, 16:26
Uuu... LeeLoo kuruj się! Posiewy też brali czy leczą ogólnie? Może stąd sie szyjka skracała, że gdzieś się jakiś proces zapalny tli - wyleczą i będzie spokój
Ciśnienie Ci ustawią, wybadają, może wreszcie się trochę spokojniejsza zrobisz
Lewa dłoń - masz tam venflon?
Trzymajcie się!
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1394 dni temu Posty: 2648 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-20, 18:43
Przepraszam za te znaki ale u|ywam komórki:) Wzili mi posiew i wymaz z kanaBu szyjki. W moczu byBo troch biaBka i bakterii to na jutro mam posiew moczu mie robiony. Ja leworczna jestem i wenflon w ziciu lewej rki jest. Jutro bd prosi |eby mi doustnie dali ciekawe co na to powiedz, bo nim w ta |yBe si wkuli to w prawej jedna pkBa, a druga stwierdzili |e ma zrosty i na dobra spraw ju| nie ma gdzie kuc.
MaBy wa|yB dzisiaj 1400gram ju|. A moje ci[nienie mimo dawki 3x2 dopegytu nadal 140/80
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 613 dni temu Posty: 1651 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-22, 17:06
aniafull dobrze wymysliłaś bo R to ruchy dziecka, dzis znalazłam w necie oznaczenia stosowane w ciąży ja niestety jak narazie ruchów nie czuję
ja w poniedziałek mam wizytę i jak zawsze im blizej tym bardziej się boje ,że cos nie tak bedzie.To będzie usg w 19tc i będzie mierzył wszystko co istotne mam nadzieje, że będzie ok
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-23, 08:01
biorę wszystko tylko zdrowe żeby był chociaz jakos sercem bliżej syna jestem...zresztą zawsze chciałam mieć syna, nawet mówiłam że nazwę go Leon ale mąż się postawił (zresztą chyba nawet pierwszy raz hihi) to Mikołaja wymysliłam ..taki prezencik na święta
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-23, 09:52
jak narazie to wszystkie znajome ciężarówki z tego roku to maja dziewczynki, mam nadzieje że w poniedziałek zaspokoje swoją ciekawość i fasolka w końcu pokaże co tam chowa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum