Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 671 dni temu Posty: 228 Skąd: pomorskie
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Dominik i Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-26, 19:42
Aniusia Gratulacje. Ja mam dopiero we wtorek...usg juz nie moge sie doczekac.marzy mi sie corcia;) Tak sobie siedze i sie zastanawiam co kryje moj brzuszek.Teraz i tak nic nie zmienie hehe ale z drugiej strony co ma byc to bedzie jak sie to mowi aby bylo zdrowe..synus chce braciszka a mamusia chce oreczke...no nie dogodzi sie heheh;)
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 613 dni temu Posty: 1651 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-26, 20:35
Aniafull napisz koniecznie co kryje brzucho Twoje , życzę Ci córeczki ale co będzie już przesądzone dawno aby zdrowe było, jak wróce z wakacji to przeczytam.Jutro wyjazd 1000km trochę boję się drogi, lekarz co 3h kazał robić przystanki i chodzić
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1394 dni temu Posty: 2648 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-28, 08:13
Ja po wczorajszej wizycie nie do końca zadowolona. Szyjka 27mm, oszczędzać się, dużo odpoczywać, ale nie popadać w paranoje, na spacerek nie za długi można chodzić. Poza tym 1kg w dół od ostatniej wizyty... No i nadal co tydzień kontrole.
Mam wytrwać co najmniej miesiąc, bo za miesiąc mały powinien już sobie poradzić, a optymalnie to jeszcze dwa miesiące i ciąża będzie donoszona.
Trzymać kciuki za nas żebyśmy za szybko się nie rozdwoili
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 819 dni temu Posty: 2273
Profil: Im. dziecka: jULEK eMILEK
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-28, 10:35
LeeLoo, to wypoczywaj i się nie zadręczaj, czytaj zaległe książki, oglądaj filmy, seriale, bo jak się urodzi dzidziuś nie będziesz miała na to tak szybko ani ochoty ani czasu
ja też powinnam leżeć po ostatnich zaleceniach lekarza, ale trudno tak gdy widzę, ze jeszcze tyle pracy;/ i 3-letni diabełek w domu
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-28, 11:09
słoneczko07 napisał/a:
ja też powinnam leżeć po ostatnich zaleceniach lekarza, ale trudno tak gdy widzę, ze jeszcze tyle pracy;/ i 3-letni diabełek w domu
No ja właśnie Bogu dziękuję, że nie mam dziecka i żadnych obowiązków w domu. Mama z babcią ugotują, wypiorą, posprzątają i chwała im za to.
Od powrotu ze szpitala cały czas tylko leżałam, ale lekarz mi wczoraj powiedział, że aż tak strasznie nie jest i mogę sobie spokojnie, powoli się poruszać.
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-28, 12:03
Nikus ale lekarz właśnie powiedział, że nie muszę cały czas leżeć i że codzienny spacerek jest wskazany. Najgorszy jest tylko powrót z niego, bo mieszkam na 3 piętrze. Wierz mi, że ja już teraz nie będę tak chodzić codziennie jak do tej pory. Teraz obowiązkowo muszę co tydzień pojechać do mojego doktorka i to póki co wystarczy. 32km autobusem w jedną stronę to trochę nas wytrzęsie.
Ledwo wczoraj przyjechałam od lekarza i dzisiaj znów muszę jechać, bo dostałam skierowanie do pulmonologa w trybie pilnym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum