Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 714 dni temu Posty: 2109 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2011-11-17, 14:04
nago nie zasnę bo ciągle sikać bym biegała chyba z zimna, zresztą nie lubie ani nago ani w koszuli....gatki muszą być i już chętnie bokserki i koszulka na ramiączkach lub piżama ze śmiesznymi aplikacjami ...my z małżem oboje piżamowcy więc jest ok a prezent musi być zapakowany bo cała przyjemność w rozpakowywaniu hihi
staniki bez usztywnianych miseczek, ładne koronkowe, gatki latem stringi a tak to koronkowe bokserki lub figi...chętnie body z usztywnianą miseczką lub normalne.Na chodzenie bez stanika nie mogę sobie pozwolić bo roz. C dziwnie wygląda bez zresztą teraz C murzyńskie
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1495 dni temu Posty: 3058 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2011-11-17, 22:01
Jeśli chodzi o biustonosz tylko usztywniany i tylko z fiszbinami. Jeden mam z miękką miseczką biały to wiadomo tylko pod białą bluzkę i deska wtedy jestem
Majtki no to kiedyś uwielbiałam szorty, ale potem dupa urosła i tylko figi z koronką nosiłam. W ciąży mam kupiła mi wysokie zachodzące na brzuszek, elastyczne i bawełniane majciochy, nosze je do tej pory i czuję się w nich bardzo komfortowo, bo redukują trochę wały chrobrego na brzuchu.
Do spania spodnie dresowe najlepiej za kolano, a w zimie długie i jakaś koszulka z krótkim rękawkiem. Inaczej nie potrafię, a już zwłaszcza w koszulach, bo śpię wtedy z tyłkiem na wirchu.
I choć są z wami, do was nie należą.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 548 dni temu Posty: 2587
Profil:
Wysłany: 2011-11-18, 20:35
W dzień już chodzę w zwykłych satnikach z usztywniaczami i gąbkami.
Majtki hymmmm stringi zakładam przed seksem po zwykłe bokserki.
Do spania piżamy które jak mówi M rujnują nasz życie erotyczne Długie spodnie i bluzka z długim rękawem terz zimą a latem majtki i stanik sportowy
Majtki hymmmm stringi zakładam przed seksem po zwykłe bokserki.
Odwrotnie niż u mnie bo ja przed seksem koronkowe bokserki a po tringi bo mąz nie lubi
Profil: Im. dziecka: LENA
Nastrój:
Wysłany: 2011-11-22, 10:38
ja kiedys lubilam stringi teraz nie znosze;) pozmienialo sie:) w ciazy nosilam bokserki i majtki z koronka;) o dziwo sie miescilam po ciazy to samo tak najwygodniej spie w majtkach i w koszulce zkrotkim rekawkiem czasmi w pizamce jakiejs smiesznej: a latem jak jets duzy upal w samych majtkach:)co do stanikow wiekszego wyboru nie mam musze kupowac z tych drozszych bo 70G ciezko dostac musi byc koniecznie usztywniany no i bielizne lubie w kolorze czarnym ladnie podkresla opaleniznę:)
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1494 dni temu Posty: 796 Skąd: z krainy marzeń
Profil: Imię: S.
Nastrój:
Wysłany: 2011-11-22, 12:23
Ja noszę staniki usztywniane. Lubię figi z koronką albo bokserki. Do stringów jakoś nie mogłam się przekonać. Śpię przeważnie w piżamach z śmiesznymi nadrukami, latem bokserki i koszulka gdy jest gorąco.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum