Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1636 dni temu Posty: 4536
Profil:
Wysłany: 2010-09-17, 13:25 Bielizna
Jako, że dla mnie temat aktualny, to zakładam.
Jaką bieliznę preferujecie na co dzień, a jaką na specjalne okazje? Jaką na noc?
Stringi, figi czy szorty?
Staniki z push upem, z fiszbinami czy całkiem miękkie?
Ja zazwyczaj chodzę w figach, od czasu do czasu wrzucę stringi na tyłek, ale to już nie tak często jak kilka lat temu. Najlepiej to bawełniane z delikatną koronką.
Staniki z usztywnianymi miseczkami, ale bez udziwnień.
Na noc koszulki do kolan.
A jak w planach jest coś specjalnego, to różne fikuśne bajery, ale to odszukam potem gdzieś fotki i Wam pokażę co mi się podoba, bo opisywać to bez sensu.
Ja chodzę cały czas w stringach, mam kilka par fig i szortów ale jakoś ich nie lubię nosić, za mały mam tyłek i źle leżą
Staniki z usztywnianymi miseczkami, bo i piersi mam małe, więc w miękkim wyglądałabym jak totalna deska
Na noc najczęsciej bluzeczka bądź zabrany mężowi T-shirt albo koszulka do kolan, ale to rzadko. Mam jeszcze fajną satynową koszulkę na noc, ale bardzo rzadko ją noszę
nikus [Usunięty]
Informacje:
Profil:
Wysłany: 2010-09-17, 13:49
Madzia81 napisał/a:
Jaką bieliznę preferujecie na co dzień, a jaką na specjalne okazje? Jaką na noc
A wiec na codzien bielizna musi byc wygodna, a na specjalne okazje- fikusna
Madzia81 napisał/a:
Stringi, figi czy szorty?
na codzien chodze w figach, a jak gdzies wychodze i odciskaja sie figi to ubieram stringi. I podobnie jak Madzia81, kiedys wiecej chodzilam w stringach niz teraz
Madzia81 napisał/a:
Staniki z push upem, z fiszbinami czy całkiem miękkie
Staniki z usztywnianymi miseczkami, bo inaczej nie widze sensu nosic stanika, bo one nie formuja biustu. A push up, to u mnie odpada, bo mam juz D i nie ma co powiekszac jeszcze bardziej
Na noc zakladam zwykla dwuczesciowo pizamke. Przez lato zwiewna, a zima z dlugimi gaciami i rekawkiem
Jesli chodzi o fikusna bielizne, to czesciej bym sobie cos kupowala,ale moj maz zawsze mi mowi, ze po co jak i tak szybciej mi to sciagnie niz to zalozylam, a poza tym lubi mnie noga
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 851 dni temu Posty: 430 Skąd: Poznań
Profil: Imię: Małgorzata
Im. dziecka: Damian
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-17, 14:14
na co dzień figi, szorty damskie, czasem stringi (ale to latem częściej), straniki sztywne z fiszbinami,
jak na wyjścia to lubię gorsety a majtki zależy jakie w komplecie mam
do spania latem takie koszulko-sukienki, zimą spodenki i koszulki z długim lub krótkim rękawem, mam z 3 koszulki satynowe ale zakładam je czasem bardziej jako bieliznę, tak do "zdjęcia";-) a nie do spania
_________________ "Pozostań dzieckiem, aby Cię zawsze mogły kochać Twoje dzieci."
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 873 dni temu Posty: 1917 Skąd: podkarpackie
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-17, 17:31
Ja lubię bardzo koronkową bieliznę. No i mam obsesje na punkcie kompletów, tzn. stanik i majtki muszą być w takim samym kolorze. Stringów na codzień nie noszę bo nie lubię. Za to mam masę seksownych komplecików na noc, niektóre ze stringami właśnie. I na ich punkcie mam obsesję. To nic, że jak przyjdzie co do czego wskakuję w koszulkę męża i nie chce mi się w nie ''stroić'' . Po prostu nie umiem przejść obojętnie jeśli któryś wpadnie mi w oko.
Go$ napisał/a:
na wyjścia to lubię gorsety
Oj od dawna mam ochotę, ale jakoś nie umiem znaleźć ospowiedniego. Takie cienkie nie trzymaja dobrze biustu, a te sztywne wydaja mi się za grube. A ty jakie kupujesz Go$ ?
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 851 dni temu Posty: 430 Skąd: Poznań
Profil: Imię: Małgorzata
Im. dziecka: Damian
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-17, 18:18
ewelcia1987 napisał/a:
A ty jakie kupujesz Go$ ?
najczęściej takie że miseczka sztywna a reszta miękka(jak koszulka) i tylko druciki np 4 wzdłuż boków żeby się trzymał ładnie....teraz to już w ogóle są idealne bo rozstępy na brzuchu zasłaniają a biust pięknie podkreślony
_________________ "Pozostań dzieckiem, aby Cię zawsze mogły kochać Twoje dzieci."
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 838 dni temu Posty: 2578 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-17, 18:47
jezeli chodzi o majteczki to takie
wersja bawełniana, tylko nie takie wysokie, odkad mam problemy z pęcherzem, nerkami, sztucznych unikam na codzień
jezeli stringi to takie
jeszcze jakies 2 lata temu chodziłam tylko w stringach, teraz nie wiem, wyrosłam?
okazjonalnie do stroju, w lato czesciej do spódniczki czy lekkich spodenek
biustonosz usztywniany z fiszbinami albo push up, (teraz miękki bo mi wygodniej)
do spania: pizama 2 częściowa, koszulka mężulka, na zyczenie satyna i koronki
strinkom i wszystkim majtom ktore wchodzą w pupę mówię NIE DZIĘKUJĘ.
Staniki usztywniane (ale nie te zupełnie sztywne), choć w upalne dni wole bawełniane bez fiszbin. Rodzaj stanika dobieram do stroju. Pod grubszy sweter nie zalożę zupelnie miękkiego bo piersi mi zaginą
Nie lubię stringów, ani spodenek. Na co dzień stawiam na wygodę
Majtochy - lubie bawełniane, często z koronką Na wyjścia z koronki, ale pełne.
Bardzo lubie biustonosze, zawsze miałam spory biust, więc starała sie o niego dbać Lubię Freya, Cyrvy Kate, Playtex. I teraz modle się,żebym w ta moja kolekcje weszła po ciąży
Na wieczór - hmmm, różne, zależy.... Króluje czerń i czerwień Materiały rózne
Do spania - lubię pidżamy. Co bedzie potem - nie wiem
Jeszcze niedawno nosiłam stringi. Kilka tygodni temu zakupiłam ładne, seksowne ale pełne majtki. Niestety majteczki zaczęły uciskać mnie w pachwinach i raczej S zamienię na M . Preferuję ciemne kolory bielizny.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 920 dni temu Posty: 2195
Profil: Im. dziecka: jULEK eMILEK
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-18, 10:25
Karoll napisał/a:
Niestety majteczki zaczęły uciskać mnie w pachwinach i raczej S zamienię na M
ja tez długo nosiłam rozmiar S, w czasie ostatniej ciąży zmieniłam na rozmiar większy i tak zostało
uwielbiam stringi i :) tak mi to weszło, że nawet nie czuje ze mam, jakbym chodziła nago czasami też koronkowe bokserki
pełnych majtałasów mam kilka par, ale to na takie gorsze dni, których na razie na szczęście brak
a chodzi któraś z was bez bielizny? myślę tu bardziej o lecie, bo teraz to trudno by było i dziwnie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum