[ Dodano: 2008-10-30, 15:18 ]
Czy jeśli dopisuję się do swojego posta, takiego powiedzmy z przed kilku dni, to czy pozostałe userki widzą go w nieprzeczytanych?
Hmm no wlasnie, moge takie cos napisac ale nie bardzo sie orientuje w tych ciazach i innych cudach.. i nie wiem jaki powinien byc algorytm, jakie dane powinny byc brane pod uwage i jaki jest wzor na takie wyliczenia..
Jakby ktos wiedzial to byloby super, ale tak czy owak sprobuje cos wymodzic..
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Jak to jest z dopisywaniem się do własnego posta z przed kilku dni. Wydaje mi się, że powinno się pokazywać jako nowy post z aktualną datą. Dzis dopisałm się do do tematu książkowego ale na stronie głownej widnieje ostatni post młodej mamy, zamiast mojego. Słaba jestem w tłumaczeniu mam nadzieję, ze zrozumiałeś o co mi chodzi.
Nie uciekam.. tzn za chwilke ide samochod umyc ale jeszcze wroce jakby pytanie bylo.
To o czym mowisz to takie zabezpieczenie przed tym aby uzytkownicy pisali 10 postow pod soba. Czyli np jezeli uzytkownik A napisze post.. po 10 min stwierdzi ze chce cos jeszcze dodac i znowu napisze w tym samym temacie post, to te 2 posty automatycznie lacza sie w 1.. ale jako nieprzeczytany liczony jest tylko ten pierwszy.
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Ok ale nie można tego zmienić? Czasem mam pytanie i nikt na niego nie zwraca uwagi bo i jak skoro nie ma go w nieprzeczytanych. Moze na innych forach to zabezpieczenie ma rację bytu, ale nasze jest raczej skromne jeśli chodzi o ilość postów i userek więc nie ma obawy, że któraś będzie nabijała sobie posty. Bo po co? Nie mamy dostępu do galerii pow. 100 postów
Zastanów się nad zmianą jak tylko wypucujesz przedświątcznie autko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum