Hihi dziewczyny na babskim chwalą Strusia za dobry pomysł, a ten nawet słówkiem nie pisnął ze to nie jego i zbiera laury - typowe dla mężczyzny zachowanie
Iza wpisujesz w wyszukiwarkę np suwaczki ciążowe -> wchodzisz na stronę i krok po kroku wykonujesz polecenia. Na końcu wyskoczy Ci kilka adresów np: [img] http:// tickers. TickerFactory.com /ezt /d/4;10602;0/st/20080524/e/jestesmy+malzenstwem/k/c075/event.png[/img] - to mój i jeden z nich (ten z [img]) skopiujesz sobie i wkleisz do profilu a dokładnie w okienko podpisu. Koniec
Izabela zainspirowała mnie kolorami
Ostatnio zmieniony przez :) 2008-12-02, 16:18, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 36 Dołączyła 1289 dni temu Posty: 284 Skąd: łódz
Profil: Imię: Iza
Im. dziecka: Mateusz
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-02, 16:18
Zaraz sie zdenerwuje wszystko robie tak jest napisane i nie wychodzi pokazane sa 3 adresy na ktory mam wyslac i pokazuje mi ze"obrazek musi byc typu JPG,GIF lub PNG blagam pomozcie
Iza jak Ci nie pójdzie to podaj mi co chcesz w nim mieć to spróbuję Ci zrobić i wkleję Ci tutaj ale ze spacją żeby adres był widoczny a nie suwak- bedziesz musiała ją usunąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum