_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Madae, tutaj beda tylko prywatne galerie uzytkownikow. Link do takiej galeri danego uzytkownika znajduje sie w prawym dolnym rogu posta
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Bardziej chodzi o to ze bez sensu jest wrzucanie fotek nie swoich dzieci. Pozatym nie kazdy moze sobie tego zyczyc Dlatego bedzie opcja tylko prywatnych albumow.
no rozumiem ja myslałam bardziej o tych z napisami typu zesraj sie a nie daj sie albo smieszne smoczki ale masz rację myslałam myślałam co tu jeszcze ale na tym etamie chyba nic nowego nie wycuduję trza się zżyć z forum najpierw i troszkę je rozruszać a pomysły same przyjdą
To dosyc dziwne, mi za kazdym razem wrzuca avatarek bez problemu. A tym bardziej dziwne jest ze wszystko - ustawienia, server itd - sa identyczne jak na babskimswiecie
Magdaru, Odpisalem w innym temacie Ta opcja jest jeszcze nie skonczona, w weekend nie mialem czasu postaram sie teraz porobic troszke w tym tyg
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum