20. Na wyraźną prośbę, nie wcześniej niż przed upływem 6 miesięcy od otrzymania dostępu do działu, Administracja usuwa zamieszczone zdjęcia użytkowniczek, jest to jednoznaczne z utrata dostępu do galerii . Użytkownik traci dostęp a jego temat wygasa po 7 dniach. Osoba usuwająca swoje zdjęcia traci ten dostęp bezpowrotnie.
Aneta, czyli zdjecia za pomoca opcji "dodaj zalacznik" tak jak np. Ty to robisz
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 870 dni temu Posty: 2681 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2011-06-17, 21:58
Prośba nie oznacza uzasadnienia.
Więc ponownie - proszę wyraźnie o usunięcie mojego tematu.
Uzasadnienie gratis - do działu ma dostęp coraz większa liczba nowych osób, a ja moje zdjęcia traktuję prywatnie. Jeśli chciałam jakieś pokazywąć większej ilości osób, umieszczałam je poza działem.
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Swoje kpiny pozostaw w kieszeni, ja tu nie jestem by z kogos kpic i tego samego mam prawo wymagac. A to jak sie zachowujesz swiadczy tylko o Tobie. Skoro sie czegos w regulaminie nie rozumie, nalezy zapytac. Akceptowalas zasady...
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 870 dni temu Posty: 2681 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2011-06-20, 16:11
Akceptowałam zasady - m.in. zasadę, że należy poprosić. Poprosiłam przez PW - bez odpowiedzi. Poprosiłam tutaj - i nagle pojawia się niepisana zasada, że trzeba prośbę uzasadnić. Uzasadniłam. Czego jeszcze chcesz?
Sama zacytowałaś fragment, w którym nie ma ani słowa o tym, że wymagane jest owo uzasadnianie.
Gdzie w tym kpina?
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
mialam na glowie nie tylko twoja sprawe, w dodatku czekam na klawiature do laptopa, wiec tylko czytam ostatnio. okazyjnie korzystam z komputera, ktory przeznaczony jest na firme. Nie olewam spraw zwiazanych z forum, sa tez inne rzeczy, miedzy innymi zycie realne i nie moge sie czasem zajac kims od razu. Zawsze odpowiadam na prosby.
Stopka forum została zmodyfikowana, forum nie będzie działać prawidłowo!
Ustaw prawidłowo stopkę w pliku overall_footer.tpl, musi być ona widoczna w przegladarce, nie może zawierać "sztuczek" maskujacych.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1495 dni temu Posty: 3058 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2011-07-11, 20:04
Mam to samo. Posty nie chcą się wysyłać i wyskakuje ten komunikat. Wtedy muszę odświeżyć stronę, żeby post został wysłany.
I choć są z wami, do was nie należą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum