Informacje: Wiek: 28 Dołączył 1721 dni temu Posty: 53
Profil: Imię: Piotrek
Wysłany: 2008-04-17, 12:50
NudnaBaba napisał/a:
Cytat:
Mysle ze od poniedzialku za tydzien reklama wystartuje
nie chciałabym byc nachalna, ale Bejbi stroi w miejscu
do tego jakieś boty będące pod gościem sobie piszą czasem Czy goście mogą pisać?
Juz sie wszystkim zajmuje, mam do piatku wolne z czymkolwiek wiec jakos sobie czas zajme.
Bejbi ruszy, zaraz postaram sie tez zrobic cos z botami oraz z galeria.
Stworze tez nowe rangi
P.s. Chwilowo nie usuwajcie tych reklam co boty wklejaja, musze zobaczyc jak one wygladaja
Wysłany: 2008-04-17, 13:46
To tam juz napewno nie bedzie.
Matko boska ile tutaj roboty jeszcze jest.. no ale zrobimy cycus glancus..
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Wysłany: 2008-04-17, 13:55
No to juz nie bedzie
Teraz zabralem sie za galerie... ta taka osobna, na innej stronie.. wiec pewnie do wieczora mi zejdzie;)
Plan na dzisiaj:
-Galeria
Plan na jutro:
-Nowe Rangi
-Dopracowanie wygladu forum (kilka szczegolow mnie drazni)
-Profil jak na babskim
Pozniej dopiero w poniedzialek cos zrobie, bo weekend to szkola od rana do wieczora.
Jak macie jakies sugestie, pomysly itd piszcie.
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Wysłany: 2008-04-17, 14:06
No nowe rangi, przeciez obojetnie ile kto ma postow kazdy ma range noworodek.
A co do wygladu nie zmieniam go calkowicie, ale musze cos dopiescic.. niestety jestem perfekcjonista i czasami mnie to kosztuje duzo czasu:P
Wysłany: 2008-04-17, 15:42
pff, ten wyzej to oczywiscie ja
Wysłany: 2008-04-17, 16:00
ktora chetna do malych testow?
Wysłany: 2008-04-17, 16:44
Galerie potestuj, info masz w komunikatach
P.s. wstyd mowic ale dopiero dzisiaj wykupilem kampanie reklamowa Wplace dopiero pewnie po niedzieli wiec wystartuje jakos od srody.. no ale juz cos Kupilem to musze zaplacic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum