P.s. wstyd mowic ale dopiero dzisiaj wykupilem kampanie reklamowa Wplace dopiero pewnie po niedzieli wiec wystartuje jakos od srody.. no ale juz cos Kupilem to musze zaplacic
ale o krok do przodu
_________________ No dalej, wynoście się!
Karol Marks
Tam zakladasz sobie album, mozesz zalozyc album dotyczacy ptakow, albo album dotyczacy dzieci. Galeria nie ma ograniczen tylko do fotek dzieci, chociaz to jest jej glownym celem
niby blondynką nie jestem, ale tez szukałam tego "dodaj zdjęcie" chyba z 10 minut ciężko to zauważyć, każdy chyba będzie patrzył mniej więcej na środek monitora, na te napisy o albumach itd. i mało komu pewnie przyjdzie do głowy, żeby spokrzeć na góre, tam gdzie jest zalogowany, bo przeciez tam jest to dodawanie zdjec, na serio wydaje mi się to mało widoczne albo ja ślepa jestem, albo mam monitor za wielki i nie rzuciło mi sie to w oczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum