REGULAMIN  Album Szukaj   Rejestracja  Zaloguj Oblicz dni płodne

Przesunięty przez: madzia
2011-02-17, 14:05
Tytuł: BÓL GŁOWY!!!!!!!!
Autor Wiadomość
Karoll 

Informacje:
Dołączyła 601 dni temu

Profil:
Wysłany: 2011-02-02, 07:04   

Przed ciążą często miewałam bóle głowy, szczególnie migrenowe. Odkąd jestem w ciazy ból dokuczał tylko raz :-) . Chciałabym,aby tak już pozostało.

Eszka22 
Eszka 22

Informacje:
Dołączyła 656 dni temu

Profil:
Imię: Agnieszka
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2011-02-02, 08:26   

Dziewczyny mnie tez bolała głowa jakoś przez miesiąc codziennie nic nie pomagało trzeba było wytrzymać i już, ginekolog mi mówił że to od hormonów.... mam nadzieje że juz nie zaboli, a brałam apap

randora 

Informacje:
Dołączyła 367 dni temu

Profil:
Imię: Dorota
Wysłany: 2011-08-31, 09:23   

Dziś jest 10 dzień kiedy właśnie męczy mnie ból głowy.. . Biorę tabsa i mija.. ale po kilku godzinach wraca.. Na dodatek kark mnie boli.. często tak, że nie mogę ruszać głową.. I nie wiem od czego :(

iwonaryki 
Spełniona

Informacje:
Dołączyła 633 dni temu

Profil:
Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Adaś
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2011-08-31, 09:25   

randora napisał/a:
Dziś jest 10 dzień kiedy właśnie męczy mnie ból głowy.. . Biorę tabsa i mija.. ale po kilku godzinach wraca.. Na dodatek kark mnie boli.. często tak, że nie mogę ruszać głową.. I nie wiem od czego

Amoze idź do lekarza podpowie .. doradzi może przekieuje na dodatkowe badania :-)

Karoll 

Informacje:
Dołączyła 601 dni temu

Profil:
Wysłany: 2011-08-31, 19:46   

randora, najprawdopodobniej męczy Cię migrena. Zielona herbata i rumianek powinny pomóc, choć na efekty trzeba poczekać.
Czasami złe ułożenie kręgosłupa podczas snu również powoduje ból głowy. Ciśnienie....
Powodów może być sporo. Jestem za tym ,abyś poszła do lekarza. Dość długo męczysz się z bólem.

saja 
Czekamy na Ciebie :)

Informacje:
Dołączyła 1494 dni temu

Profil:
Imię: S.
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2011-08-31, 21:50   

U mnie chyba nawrót migreny.
Walczę z nią od kilku ładnych lat. Udało mi się zmniejszyć ataki do 1-2 rocznie. Kiedyś było 2-3 w miesiącu. W tym roku to pierwszy atak. Na razie funkcjonuję normalnie, zobaczymy jak długo. Ale powoli zaczyna pojawiać się światłowstręt, wrażliwość na dźwięki i mroczki przed oczami. Ból 4 na 10. Jak dojdę do 8-9/10 będzie źle.

"

aniabekus 

Informacje:
Dołączyła 520 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2011-08-31, 22:06   

Ja przed ciążą często miewałam migrenowe bóle głowy, chodziłam do neurologa, brałam leki, mało skutkowało, w koncu przestałam bo stwierdziłam że nie bede sie truć. Gdzies tak po 3 miesiacu ciazy gdy mineły mdłości minął też ból głowy i jak narazie nie powrócił :-)

snowy 

Informacje:
Dołączyła 434 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2011-09-01, 01:03   

ja na szczęście migreny mam rzadko, bo gdzieś mniej więcej raz na 3-4 miesiące, ale na szczęście zazwyczaj nie mam światłowstrętu lub bardzo delikatny :D

Aniabekus, też chodziłam do neurologa, ale żadnych porządnych tabsów nigdy nie dostałam od niej to też po jakimś czasie sobie odpuściłam

Odpowiedz do tematu