Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 656 dni temu Posty: 593 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: Agnieszka
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-02, 08:26
Dziewczyny mnie tez bolała głowa jakoś przez miesiąc codziennie nic nie pomagało trzeba było wytrzymać i już, ginekolog mi mówił że to od hormonów.... mam nadzieje że juz nie zaboli, a brałam apap
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 367 dni temu Posty: 14 Skąd: Gdynia
Profil: Imię: Dorota
Wysłany: 2011-08-31, 09:23
Dziś jest 10 dzień kiedy właśnie męczy mnie ból głowy.. . Biorę tabsa i mija.. ale po kilku godzinach wraca.. Na dodatek kark mnie boli.. często tak, że nie mogę ruszać głową.. I nie wiem od czego
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 633 dni temu Posty: 3497 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Adaś
Nastrój:
Wysłany: 2011-08-31, 09:25
randora napisał/a:
Dziś jest 10 dzień kiedy właśnie męczy mnie ból głowy.. . Biorę tabsa i mija.. ale po kilku godzinach wraca.. Na dodatek kark mnie boli.. często tak, że nie mogę ruszać głową.. I nie wiem od czego
Amoze idź do lekarza podpowie .. doradzi może przekieuje na dodatkowe badania
randora, najprawdopodobniej męczy Cię migrena. Zielona herbata i rumianek powinny pomóc, choć na efekty trzeba poczekać.
Czasami złe ułożenie kręgosłupa podczas snu również powoduje ból głowy. Ciśnienie....
Powodów może być sporo. Jestem za tym ,abyś poszła do lekarza. Dość długo męczysz się z bólem.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1494 dni temu Posty: 796 Skąd: z krainy marzeń
Profil: Imię: S.
Nastrój:
Wysłany: 2011-08-31, 21:50
U mnie chyba nawrót migreny.
Walczę z nią od kilku ładnych lat. Udało mi się zmniejszyć ataki do 1-2 rocznie. Kiedyś było 2-3 w miesiącu. W tym roku to pierwszy atak. Na razie funkcjonuję normalnie, zobaczymy jak długo. Ale powoli zaczyna pojawiać się światłowstręt, wrażliwość na dźwięki i mroczki przed oczami. Ból 4 na 10. Jak dojdę do 8-9/10 będzie źle.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 520 dni temu Posty: 200 Skąd: okolice częstochowy
Profil: Imię: Ania
Nastrój:
Wysłany: 2011-08-31, 22:06
Ja przed ciążą często miewałam migrenowe bóle głowy, chodziłam do neurologa, brałam leki, mało skutkowało, w koncu przestałam bo stwierdziłam że nie bede sie truć. Gdzies tak po 3 miesiacu ciazy gdy mineły mdłości minął też ból głowy i jak narazie nie powrócił
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum