Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 1008 dni temu Posty: 241 Skąd: elblag
Profil: Imię: Monika
Im. dziecka: Julia
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-19, 13:10
Aneczka, ja prawie codziennie mam bole gowy ale to jest spowodowane moim niskim cisnieniem wiec ewypijam kawe choc jej nie lubie i przestaje ale slyszlam ze dobra na bole glowy jest kawa z cytryna
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1594 dni temu Posty: 2898 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-19, 15:32
Aneczka, jak bardzo boli to weź pół apapu . Albo spróbuj z zimnymi okładamimi na czoło . Ale i tak musisz o bólu powiedzieć jakiemuś lekarzowi bo długo tak z bólem nie wytrzymasz .
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 873 dni temu Posty: 2681 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-19, 16:50
Lepiej odczekać te 3 h niż narobić sobie problemów nieleczoną przyczyną bólu.
Zresztą może ciężarną przepuszczą... Spytaj w rejestracji, jak to najlepiej ustawić, ale IDŹ!
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 924 dni temu Posty: 2167
Profil: Im. dziecka: jULEK eMILEK
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-20, 10:26
ja odkąd urodziłam pierwszą córeczkę poznałam co to jest ból głowy, wcześniej nigdy nie miałam takich problemów. Co prawda rzadko się z tym borykam, ale jednak. Teraz jak zaczęły mi się te mdłości i zmęczenie to po południa mi, wieczorem też mnie boli. Tylko, że da się wytrzymać i jest to związane z niższym ciśnieniem. Niestety nie mam sposobów na te bóel Aneczka, lepiej idź do lekarza. Jestem tego zdanie co inne dziewczyny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum