motylek a wygodne są?
z wyglądu te pierwsze to niezbyt mi do gustu przypadły, ale te drugie bardzo kobiece czubki są Okej, nie za szpiczaste i nie zaokrgłe.. Ja wlasnie lubie takie jak tu widze
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 1258 dni temu Posty: 1030 Skąd: Wejherowo
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Karo, Nikodem
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-26, 16:27
motylek, pierwsze mi się nie podobają. Wyglądają jak baletka ze skarpetką no ale to ty je będziesz nosić nie ja.
Drugie za to proste i przez to fajne. Lubię takie buciki.
Motylek pierwsze nie w moim stylu, ale jesli masz zgrabne, dlugie nogi to czemu nie.
a drugie wydaja sie byc malo wygodne - zgrabne bardzo, ale mam wrazenie ze stopa moze w nich latac. ale pewnie nie lata skoro kupilas
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 909 dni temu Posty: 428 Skąd: Radomsko/Częstochowa
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-02, 21:45
Te pierwsze fajne, ale ja nie klubie błyszczących gadżetów przy butach, torebkach, itd.
A co do butów z golfem, znalazłam na aukcji takie jedne:
A w sklepie dzisiaj jeszcze fajniejsze: golf na kostce, dołem sandałek na 10cm obcasie - też zamszowe. Mam na nie ochotę, może męża namówię na te buty, bo się pytał co mi kupić, jak się dzidzia urodzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum