Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 1635 dni temu Posty: 2221
Profil: Im. dziecka: Michałek
Wysłany: 2010-04-23, 12:25
Madzia81 napisał/a:
a intuicja co podpowiada: synuś czy córcia?
no i tutaj sie zmienia bo tak jak na początku dałabym głowę sobie uciąc , ze na pewno chłopak to teraz coraz częściej biorę pod uwage dziewczynkę ( chociaz każdy sen dotyczący ciązy mowil , że urodze chłopaka)
Wysłany: 2010-04-23, 14:35
motylek poczekamy i sie wszyscy przekonamy
........ a dziś początkująca mamusia ( czyt. calineczka ) zrobiła pierwsze zakupy na allegro i zmęczyła się tym ogromnie bo to wcale nie łatwe spośrod tylu sprzedawcow wybrac tego co ma najwięcej aby nie placic za przesylki ale udało sie i troszke mam mysle , ze najgorsze za mną tzn pierwsze wybieranie potem będzie łatwiej ......... a teraz czas na obiadek ...........
...........cdn
Wysłany: 2010-04-23, 15:37
calineczka, pieknie to wszystko opisujesz Zycze ci dalszej spokojniej ciazy, niech dzidzia rosnie zdrowo! Pochwal sie co kupilas na allegro?
Wysłany: 2010-04-25, 10:45
Tri napisał/a:
Czego szukałaś - ubranek czy sprzętów raczej?
kupiłam okrycia kapielowe z kapturem , kocyk , pieluchy tetrowe i flanelowe , ciuszkow na razie nie kupowalam ( wszystkim sie pochwale jak tylko do mnie dotrze paczuszka )
Wysłany: 2010-04-26, 12:35
........... już dawno tyle nie czekałam u lekarza ale w końcu po godzinie opoznenia przyszedł......... i robi usg mierzy podaje połoznej wyniki itp i ja na koniec pytam czy wie może jaka płeć a on takim spokojnym głosem .......... chłopak i dodaje na99,5 procenta bo widzia sisiolka jak sam to ujął
tak moje drogie będzie kolejny chłopak na forum
Wazy już 485 g
........cdn
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum