cellulit zmora wszystkich kobiet ja ćwicze stosuje diete 1000 calorii i stosuje koncentrat wyszczuplający na noc [reklama] efekty są ale ale mnóstwo wyrzeczeń mnie to kosztuje co wy robicie by pozbyć się celulitu i co stosujecie by wasze ciało było piękne???????
Ostatnio zmieniony przez Madzia81 2011-03-05, 11:59, w całości zmieniany 1 raz
Staram się racjonalnie odzywiać i czasem ćwiczę na steperze. Nic ponad to. Ja to coś więcej niż moje ciało i nie mam zamiaru skupiać całkowitej uwagi na swoim wyglądzie.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 838 dni temu Posty: 2578 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2011-03-05, 11:43
wkurza mnie jak nie wiem co, jak lato się zbliża to smaruję się vichy na cellulit, troche pomaga, ale u mnie brak systematycznośći w smarowaniach, więc staram się nie nakładać tego do głowy, ubieram się tak, żeby nie świecić cellulitem na ulicy a poza tym to on nie jest, aż taki straszny, po ciazy większy, ale myśle, że jak przyjdzie wiosna to zacznę więcej spacerowac i wróce do "normy"
Ja do tej pory nie miałam cellulitu (a jeśli był to na tyle mały, że go nie widziałam ), ale w ciaży mam wieli jak smok Na razie poza balsamami nawilżającymi niczym go nie traktuję, zaczekam aż Mała wyskoczy z brzuszka
Najbardziej zaskoczyła mnie reakcja męża - kiedy stwierdziłam, że patrzeć na siebie nie mogę, on stwierdził, że jemu sie to podoba. Bo teraz w końcu mam takie ... miękkie nogi W sam raz do gładzenia Zatkało mnie
Ja do tej pory nie miałam cellulitu (a jeśli był to na tyle mały, że go nie widziałam ), ale w ciaży mam wieli jak smok Na razie poza balsamami nawilżającymi niczym go nie traktuję, zaczekam aż Mała wyskoczy z brzuszka
Najbardziej zaskoczyła mnie reakcja męża - kiedy stwierdziłam, że patrzeć na siebie nie mogę, on stwierdził, że jemu sie to podoba. Bo teraz w końcu mam takie ... miękkie nogi W sam raz do gładzenia Zatkało mnie
kochana bo to jest miłość bezwarunkowa
mój mąż też kiedyś powiedział coś takiego na temat mojego celulitu, ze aż spąsowiałam
:), znaczy fajnych mężów mamy Tylko jak ja się mam potem pokazać na plazy - to nie wiem Będę się martwić wtedy Na razie to mojej gin jest obojętne czy mam cellulit czy nie A w majtkach ( i bez nich) poza P. to tylko ona mnie ogląda
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1280 dni temu Posty: 1845 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Wysłany: 2011-03-17, 10:54
Mi po ciazy wyskoczylo wiecej, nie wyglada to ciekawie, ale ciesze sie i tak, bo to wlasciwie jedyna wieksza zmiana na moim ciele, na reszte nie moge narzekac. Zamierzam smarowac jakims balsamem i zapisac sie na aerobik, czyli wszystko jak przed ciaza
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 714 dni temu Posty: 2109 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2011-03-24, 09:36
na celulitis krem z avonu polecam...ja mam problem z rozstępami na brzuchu i z zapadnietą dziurą w miejscu pępka głupio to wygląda pół pępka wciągnięte a poł wypchnięte taki dziub się zrobił
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum