Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1394 dni temu Posty: 2648 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-27, 16:16
Wróciłam właśnie z dworu i piekielnie zaczęły mnie swędzieć stopy. Czytam o tej cholestazie, niby to pod koniec ciąży, a 16 tydzień to nie za wcześnie? Na pewno powiem o tym lekarzowi, ale martwię się, że coś może stać się dziecku do czasu wizyty. Niby to może prowadzić do obumarcia płodu... Wizyta w piątek... Co robić
Informacje: Wiek: 32 Dołączyła 1490 dni temu Posty: 2960 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-27, 16:55
LeeLoo, spokojnie , ja to miałam dwa razy . Nie byłam hospitalizowana tylko brałam tabletki Essentialle Forte . Są bez recepty a kazał mi je brać ginekolog .
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1394 dni temu Posty: 2648 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-27, 16:55
Zaczekam do piątku w takim razie na wizytę i może skierowanie. Ale teraz sprawdzam swoje wyniki to ALAT miałam robiony 2miesiące temu i był w porządku.
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 769 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-28, 11:17
Same stopy?
Hmmm są zmiany na skórze? Zaczerwienienie, łuszczenie?
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
LeeLoo Gość
Informacje:
Profil:
Wysłany: 2010-04-28, 13:07
Jak zaczęłam drapać to zrobiło się zaczerwienienie. Czasami dłonie mnie swędzą, teraz np. wróciłam z dworu i całe ciało mnie swędzi, więc może to alergia, na ogół tą porą biorę jakieś tabletki na alergię, a teraz nic brać nie mogę i może dlatego tak się dzieje. Ale dla spokoju pogadam z lekarzem w piątek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum