Witajcie
Ważny moment dla rodziny jak i również dla samego bobaska.
Jako iż niedługo będę na takiej uroczystości, zastanawiam sie co kupić małemu niemowlakowi, aby miał piękną pamiątkę Może doradzicie?
Myślę,że powinnaś zapytać o to rodziców dziecka-oni najlepiej wiedzą co się przyda... A czy ważny jest to moment dla maluszka chyba nie- i tak tego nie będzie pamiętał. Ale jeśli mu np: kupisz kartkę i ją napiszesz TAK od siebie - tylko dla bobaska. Rodzice na pewno ją zachowają i jak będzie duży-stanie się pamiątką. Myślę,że warto Do tego dołączyć jakąś fajną kronikę w którą rodzice będą wpinać fotki i inne rzeczy malucha. To ode mnie Napisz pózniej na co się zdecydowałaś. POZDRAWIAM
[ Dodano: 2007-12-07, 17:13 ]
Na tej stronie jest przykładowa Kronika- może służyć najpierw rodzicom maluszka bo to oni będą ją prowadzić...pózniej kto wie ... Przeczytaj też opinie osób które już ją posiadają... http://www.kdc.pl/produkt...a_rodzinna.html
Album wydaje mi się ciekawym prezentem Dziękuję za propozycje. Jak się zdecyduję to napiszę.
Ale masz rację, lepiej spytam rodziców bobaska ( póki co to jeszcze go nie ma, ale.. )
_________________ No dalej, wynoście się!
Karol Marks
heheh w takim razie jeszcze do tego czasu zdążysz 10 razy zmienic pomysł na prezent. Dobrym prezentem dla chrzestnych jest medalik dla dziecka ( jak bedzie miało komunie to go dostanie i będzie wiedziało, że ma go od chrztu ), ja taki, złoty delikatniutki z Matką Boską sprawiłam swojej chrześnicy.
uhahaha a ja nie zapomnę jak w czasie chrztu Dominiki ksiądz kazał odpalić świecę dziecka( dla mnie to było logiczne,że odpala się ja od pastorału) a mój kochany mąż zapytał się mnie czy mam zapalniczkę
uhahaha a ja nie zapomnę jak w czasie chrztu Dominiki ksiądz kazał odpalić świecę dziecka( dla mnie to było logiczne,że odpala się ja od pastorału) a mój kochany mąż zapytał się mnie czy mam zapalniczkę
u mnie odpalał chrzestny ale co odszedł o pastorału i doszedł na miejsce to mu wiatr zgasił i tak biegał i biegał aż ksiądz mu kazał odpalić od osoby obok i wszyscy się śmiali
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum