Drogie Panie, na codzień przytłoczone obowiązkami, pracą, domem, dziećmi, mężem/partnerem nadszedł czas na relaks. Każdego dnia róbmy coś tylko dla siebie, nawet jesli miałaby być to drobnostka. Ksiażka przed snem, maseczka na twarzy, pachnaca kąpiel, kupno rękawiczek itp
Spisujmy tu każdą taką chwilę, tak zeby dbanie o siebie weszło nam w nawyk.
Dzień dopiero się zaczął, więc jeszce nie zdażyłam nic takiego uczynić. Ale do wieczora jeszcze zdążę.
Oczywiście,są dni kiedy po obowiązkach przychodzi czas na wytchnienie
Niestety dzisiaj mam właśnie tylko chwilę na relaksik z forum i kawą. Zaraz będę wymyślać obiadek, a potem praca domowo/szkolna.
Mam nadzieję,że jutro znajdę więcej czasu dla siebie
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 1258 dni temu Posty: 1030 Skąd: Wejherowo
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Karo, Nikodem
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-29, 22:48
U mnie, od jakiegoś czasu, znowu króluje książka. Jak mąż ogląda wiadomości a Karo zajmuje się sobą, zaszywam się w sypialni i czytam. Na nic innego nie starcza mi czasu, bo jak wiadomo, w domu zawsze jest coś do roboty. Zawsze obiecuję sobie domowe spa, ale jakoś mi to nie wychodzi Średnio raz w miesiącu spotykam się z koleżankami w knajpce i wtedy mam cały wieczór dla siebie
wczoraj wieczorem nałozyłam maseczkę na twarz i nawilzyłam ciało oliwką w żelu. Nie bardzo było to wszytsko relaksujace, ale przynajmniej zadbałam o siebie. No i książka przed snem
Udane zakupy
Jesli nowy wozek dla dziecka moze przysporzyc matce radosci, to tez to dopisuje Jutro beda farbowane wloski, odnowa koloru
Zaraz ide pod gooooorrrraaaacy prysznic, sama
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum