Kinia, wyniki według mnie (patrząc na normy) masz dobre. Lekarzem jednak nie jestem . W ciąży hormony tarczycy szaleją. U mnie tak naprawdę pod koniec ciąży w miarę się ustabilizowały. Na początku ciąży również przyjmowałam eutyrox 25, a pod koniec już 75.
Kinia, poniedziałek już niedługo...
Informacje: Dołączyła 420 dni temu Posty: 1003 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Angelika
Im. dziecka: Matylda
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-07, 19:50
Nie martw się na chwile obceną masz wyniki dobre w ciązy tsh powino wynosić ok 1 ja chodze co 2 tyg do endokrynologa lecze sie od 5 lat wyniki przed zajściem miałam już dobre a po zajściu w ciąże tsh mam 8,500 i tak skacze co chwile mimo że biore eutyrox 175 i z dzieckiem jest wszystko wporządku tak więc sie nie martw najważniejsze jest by chodzić regularnie do endokrynologa
Informacje: Dołączyła 274 dni temu Posty: 171 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Joanna
Im. dziecka: LENKA
Wysłany: 2012-01-08, 11:20
Kinia tak jak piszą dziewczyny nie martw się na zapas bo jeśli jestes pod opieką endo to wszystko powinno byc dobrze. Ja miała niedoczynność stwierdzoną w zaawansowanej ciąży i po porodzie okazało się, że prawdopodobnie miałam i przed zajściem w ciąże Mam piękną zdrową dziewczynkę która do swojego roczku była pod opieką endokrynologa. Wierzę, że i u Ciebie będzie wszystko w porządku Dbaj o siebie no i nie czytaj za dużo o niedoczynności w ciąży w necie bo od tego można zwariować
_________________ 22.10.2010 godz.10:20 53 cm 3000g
Mama aniołka 19.02.2009 (*)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum