Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1280 dni temu Posty: 1845 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Wysłany: 2010-08-25, 21:53
Charlie, skoro okres mialas 21.12, to jestes dokladnie w o 2 tygodnie starszej ciazy niz ja, bo ja mialam ostatni okres 04.01, czyli z tego kalkulatora powinno wyjsc tak jak dziewczyny pisza.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 810 dni temu Posty: 1042 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Gabriel
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-26, 10:25
Czyli poprostu babka się pomyliła w liczeniu widocznie.
No to sobię zmienię suwaczek, na późniejszy termin.
Dziękuje.
Dominik kupił mi na prezent coś dla mnie czyli faaajną bieliznę i coś dla małego czyli to takie co się wiesza nad łóżeczkiem i jak sie nakręci to gra.
Spakowałam się już do końca.
Może zrobię zdjęcie brzuszka i wrzucę tutaj.
_________________ Gabriel Sebastian
ur. 27.08.2010 godzina 1:15
43cm, 1900g
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-26, 20:39
No a więc jestem wróciliśmy około 17 bo się chmurzyło. Pojechaliśmy też do mojej koleżanki ( za 10 tygodni ma termin ). Więc skorzystałam z okazji i zrobiłam sobie zdjęcie brzuszka na tle jej łóżeczka.
Jest dość duży i od momentu kiedy wróciliśmy mam takie dziwne uczucie w miednicy. I mały coraz mniej się rusza, tylko od czasu do czasu machnie nogą. Ale to chyba dlatego, że coś zjadłam nie tak, bo już 3 razy zwymiotowałam , więc pewnie dlatego.
Jakąś godzinę temu pojawiły się lekkie i nieregularne skurcze.
Oooo... ten to był mega skurcz.
Mój małżonek pojechał zawieźć wiertarkę koledze. Wróci pewnie za 2 godziny znając go.
Kurcze wrzucam zdjęcie i idę po raz setny dzisiaj się wysiusiać.
O w dupę. ( ) To już.
Poszłam do toalety, załatwiłam potrzebę i wstaję, a tu nagle takie huk, aż się wystraszyłam a tu mi wody odeszły.Takim strumieniem. Kur... Dominik. Dzwonię do Dominika.
Boję się.
Aaaaa! Dziewczyny! Skurcze wcale nie są co 15 minut, one są co 4 minuty i trwają około 45 sekund!!!!
Ja pier... Dzwonię po taksówkę! Dominik się nie wyrobi. Jezuuuu... Trzymajcie kciuki.
35.3.jpg
Plik ściągnięto 275 raz(y) 15,32 KB
43cm, 1900g
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1495 dni temu Posty: 3058 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-26, 21:01
Charlie trzymamy kciuki, żeby wszystko się dobrze i szczęśliwie zakończyło.
I choć są z wami, do was nie należą.
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-27, 17:15
Weszłam tylko na chwilkę z komórki służbowej Dominika bo ma internet za darmo i w lepszej jakości.
Chciałam tylko wam oznajmić, że urodziłam.
Sebastian Gabriel został przemianowany na Gabriela Sebastiana ( trochę gorzej brzmi, ale trudno )
Waży 1900g i mierzy 43 cm. Urodził się o 1:15, 10 punktów w skali Apgar ( w 3 minucie)
Był w inkubatorze na obserwacji przez 12 godzin, teraz mam go przy sobie. Jest zdrowy. Sam oddycha, nie ma problemów z serduszkiem, widzi, słyszy, reaguje na bodźce. Ma odruch ssania, więc lekarka mi powiedziała, że wieczorkiem go pokarmie sama.
Wszystko dokładnie wam opowiem jak wyjdę. Czyli za jakieś 4 dni.
43cm, 1900g
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum