Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 587 dni temu Posty: 76 Skąd: zachodniopomorskie
Profil:
Wysłany: 2010-10-19, 12:16 Ciąża Emi
Witam
tak Was czytam i odważyłam się założyć tutaj swój wątek i opowiedzieć jak to zaczęło się u mnie.
Z moim mężczyzną mieszkam 1,5 roku,znamy się 3,5 roku,...znajomość internetowa
bardzo się kochamy,ale do tej pory jakoś nie udało nam się stanąć na ślubnym kobiercu choć oboje tego chcieliśmy,no dobra,może ja nawet bardziej
ale w końcu nadszedł taki moment,że zapragneliśmy mieć dziecko
długo czekać nie musieliśmy ,decyzja zapadła 3 miesiące wcześniej a tak na prawdę udało się za pierwszym razem w okresie około owulacyjnym
i tym samym nadszedł czas aby już zaplanować ślub,bo chcieliśmy aby dziecko przyszło już na świat w "normalnej" rodzinie
wieść o dzidziusiu wywołała ogromną radość w naszych rodzinach,aż takiego dobrej reakcji się nie spodziewałam
ślub już za miesiąc
A sama ciąża?
Na początku ciąży czułam się o dużo lepiej niż teraz teraz dopadają mnie mdłości,zmęczenie a czasem i wymioty.
Dziś idę na wizytę z pierwszymi wynikami,mam nadzieję,że wszystko jest ok
a najchętniej to bym znowu zobaczyła naszą kruszynkę,ale to chyba dopiero na następnej wizycie.
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 587 dni temu Posty: 76 Skąd: zachodniopomorskie
Profil:
Wysłany: 2010-10-19, 21:00
Jestem po wizycie od lekarza,wyniki mam ok.
Za 2 tyg na usg genetyczne,to takie zwykłe usg z pomiarami czy coś innego?
Kończymy nauki przedmałżeńskie,jeszcze u księdza nas czekają.
Muszę kupić jeszcze buty i biżu a mojemu koszulę i kamizelkę,załatwić fotografa,dla siebie salon gdzie zrobię pazurki i to chyba tyle co jeszcze nam zostało
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1495 dni temu Posty: 3058 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-20, 10:21
Emka gratulacje ciąży i poważnej decyzji o małżeństwie.
I choć są z wami, do was nie należą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum