A ja mam takie pytanie. W sobotę miałam ślub, o malucha staramy się od połowy lipca (22 miałam okres). W piątek dostałam okres - myślałam, że będzie po weselu, ale cóż. W każdym razie takie moje pytanie. Ten okres wydaje mi się bardzo dziwny, bo nic mnie nie bolało, a normalnie w pierwszy dzień umieram poza tym był tak jakby niepełny - wymieniałam w połowie czyste tampony. Już mam test i jutro z rana będę robić. Teraz nie wiem, czy sobie wmawiam, ale cały dzień dziś przespałam i od niedzieli bardzo często chodzę siku.
A teraz mam pytanie z innej beczki - jest gdzieś może temat o ciąży i sprawach prawnych? Obecnie nie mam pracy, a w urzędzie nie chcą mnie zarejestrować dopóki nie przyniosę aktu małżeństwa, a to mogę mieć dopiero w przyszłym tygodniu. Gdyby się okazało, że jestem w ciąży, nie będę mogła iść do lekarza
Wydaje mi się, że na dolegliwości typu częste bieganie do toalety jednak troszkę za wcześnie a okres mógł być mniej obfity z bardzo różnych powodów- choćby stres związany ze ślubem Oczywiście nie twierdzę, że niemożliwe jest, żebyś była w ciąży i jeśli chcesz się upewnić to chyba lepsze było by zrobienie bety niż zwykły test który potrafi zawieść
witam dziewczyny okres dostalam terminowo 28 dnia, czyli 6.09 i trwal 7 dni z plamieniami gdzie zawsze mialam tylko 2 dni, najgorsze jest to ze od trzech dni pobolewa mnie brzuch dolem. ten bol jest ciagnacy bardziej na lewy jajnik dni plodnych napewno jeszcze nie mam, no i cycki mnie bola sa taki ciezkie. doradzcie czy to moze byc tak przy zapaleniu jajnikow czy moze cos innego.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 813 dni temu Posty: 1042 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Gabriel
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-13, 20:33
co do zapalenia jajników to się nie orientuje, nie przechodziłam, ani nie znam nikogo, kto by przechodził. Ale może najlepiej bedzie jak pójdziesz do lekarza.
_________________ Gabriel Sebastian
ur. 27.08.2010 godzina 1:15
43cm, 1900g
Nie wiem, gdzie zadać to pytanie...
Dziewczyny - jeśli dostane okresu, to mam zgłosić sie do lekarza. W czasie trwania krwawienia Czy ktoś może mi wyjaśnić dlaczego właśnie wtedy?
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1594 dni temu Posty: 2898 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-01, 07:38
Sabina, chodzi o to że jak kobieta jest w ciąży i zaczęła plamić albo krwawić to wtedy powinna się zgłosić do lekarza . Wtedy lekarz przeważnie daje tabletki na podtrzymanie .
Sabina, chodzi o to że jak kobieta jest w ciąży i zaczęła plamić albo krwawić to wtedy powinna się zgłosić do lekarza . Wtedy lekarz przeważnie daje tabletki na podtrzymanie .
Aha, ale mnie nurtuje coś jeszcze. Mam się zgłosić jeśli dostane okresu, dokładnie wtedy, gdy bedę krwawić. I to mnie dziwi. Po dwóch tygodniach od starania, to ona tam nic nie zobaczy, więc po co?
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 580 dni temu Posty: 117 Skąd: Zielona Góra
Profil: Imię: Monika
Im. dziecka: Weronika
Nastrój:
Wysłany: 2010-12-12, 19:41
ja miałam okres w 1 ciąży przez 2 miesiace.czasami sie to zdarza,ale ponoc bardzo rzadko.
_________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę.Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.Jestem przy Tobie od pierwszego grama.Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
Moja przyjaciółka długo starała się o dziecko. W końcu zadzwoniła do mnie uradowana, że jest chyba w ciąży, bo nie dostała @. Test to potwierdził. Po wizycie u gin okazało się, że jest już w czwartym miesiącu. Przez pierwsze trzy miesiące "miała normalną @."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum