mimi, po pierwsze sciskacze kochana
Masz kochajacego was faceta i 2pewnie przepiekne malenstwa, wiec tego sie trzymaj i tym i dla nich zyj.
Dla twojej mamy brak mi slow Jak mozna takie cos powiedziec wlasnemu dziecku? Wg mnie zapomni o nich, nie odzywaj sie, jak chca niech sami przyjda, przeprosza. A i wtedy stosunek na dystans!
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 813 dni temu Posty: 1042 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Gabriel
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-16, 19:56
Przesyłam mocne przytulasy.
Naprawdę brak mi słów dla twojej mamy.
Powinna się cieszyć, a nie kazać ci usunąć.
Popieram to, co mówiła nikus "zapomni o nich, nie odzywaj sie, jak chca niech sami przyjda, przeprosza".
Trzymaj się kochana.
_________________ Gabriel Sebastian
ur. 27.08.2010 godzina 1:15
43cm, 1900g
Informacje: Dołączyła 1087 dni temu Posty: 742 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Asia
Im. dziecka: Wiktoria
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-21, 20:54
mimi przykro mi, że rodzice tak się zachowali, ale najważniejsze, że jest przy Tobie mężczyzna, który Cię kocha i wspiera a pod serduszkiem nosisz swoje dwa małe skarby. Resztą postaraj się nie przejmować ja wiem, że to się łatwo mówi, ale pamiętaj, że tera najważniejsze jest zdrowie Twoje i dzieci a rodzice może zrozumieją jacy byli niesprawiedliwy, gdy zobaczą wnuki niejednokrotnie przecież takie małe istotki potrafiły zmiękczyć najbardziej zatwardziałe serca
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 660 dni temu Posty: 593 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: Agnieszka
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-22, 20:07
Oj naprawdę nie rozumiem słów Twoich rodziców, no ale ich się nie wybiera za to Ty dla swoich pociech będziesz najlepszą mamą na świecie więc się nie denerwuj, a rodzice na pewno zadzwonią i przeproszą. Trzymaj się kochana. Idealnie, tak wogóle, że masz bliźniaki trzymaj sie cieplutko i zdrowo.
Ogolnie ciaza mnie bardzo zmienila- mam piekniejsze wloski, skore, pazokcie- wszystko!
Brzuszek sie pojawil,ale poki co chyba skromniutki jak na 2 kruszynki Co myslicie? W koncu to juz prawie 19 tc
Po poczatkowych plamieniach, mdlosciach i lekkich depresjach (a raczej strachu) wszystko w pozadku i moge sie juz teraz cieszyc kruszynkami i... mezem.
Nie pochwalilam sie,ale wzielismy z Wojtkiem slub Chcelismy tego, bo uwazamy, ze tak jeszcze bardziej zblizymy sie do siebie i papiekowo bedzie wszystko zalatwione z ojcostwem itd
Postaram sie do was teraz czesciej zagladac.
Poniezj wklejam moj brzuszek i pozniej jeszcze w odpowiednim dziale
SDC11886.JPG
Plik ściągnięto 4 raz(y) 80,91 KB
_________________ Mamusia was kocha moje dwa serduszka...
Ogolnie ciaza mnie bardzo zmienila- mam piekniejsze wloski, skore, pazokcie- wszystko!
super, zazdroszczę, mam nadzieję, że i u mnie tak będzie jak się uda
mimi napisał/a:
Nie pochwalilam sie,ale wzielismy z Wojtkiem slub Chcelismy tego, bo uwazamy, ze tak jeszcze bardziej zblizymy sie do siebie i papiekowo bedzie wszystko zalatwione z ojcostwem itd
gratulacje i wszystkiego najlepszego!
Fajnie, że tak Wam się układa, brzusio słodki
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 660 dni temu Posty: 593 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: Agnieszka
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-17, 08:55
Gratulacje na Nowej Drodze Życia:)samych radosnych chwil. A po za tym to brzusiol super i smaruj się kremami bo pewnie za niedługo wyskoczy do przodu z ogromna siłą:).trzymaj się mimi i bobaski
Dzis bylismy u gin i co??? Bedziemy mieli syna i coreczke Jest to inf na 99%, bo jak to dr powiedzial, wszystko moze sie jeszcze zdazyc
Tak sie z Wojtkiem cieszymy, ze bedzie parka
Az sie poraz kolejny poplakalismy na usg Kurcze dr pomysli, ze takie beksy z nas
Poza tym jest po prostu swietnie! Po pocztkowych mdlosciach i innych przypadlosciach teraz czujemy sie swietnie! Jem za 3 Efekt, przybralam 9 kg Brzuszek juz duzo wiekszy niz na ostatniej fotce (musze nowy kleic).
Ochote na mamy nadal niepochamowana i dr nie zalecil nam sie wtrzymywac, a raczej ograniczac Wiec ograniczamy sie do 1 razy w tyg Dr powiedzial, ze sam seks jest ok, tylko orgazmy i ewentualnie sperma moze spowodowac skurcze. Choc sa jeszcze inne rodzaje seksu, ktore sprawiaja nam przyjemosc Tylko przy tych rodzajach jestem ja bardziej czynna niz bierna, z powodu zakazu orgazmow
Poza tym zauwazylam, ze ciaza zblizyla nas z Wojtkiem tak szalenie do siebie. Ah kocham moja 3
Poki co wstrzymujemy sie z zakupami dla dzieci. Jednak ostatnio zmieklam, kiedy widzialam takie piekne kompleciki (spioszki, czapeczka, bluza, spodenki, skarpetki i taki rozek). To kupilam jeden w kolorze pomarancz, drugi zielony
I jeszcze jeden news, teraz kiedy wiemy juz plec, mozemy zaczac dzialac z pokojem dla malych. Chcielismy im dac osobne 2 pokoje,ale doszlismy do wniosku, ze poki sa mali, beda w jednym, pozniej zrobimy im oddzielne. Teraz ewentualnie w jednym bedzie lozeczka i stoly do przewijania, a w tym drugim meble z ciuszkami.
To chyba tyle inf z naszej strony
_________________ Mamusia was kocha moje dwa serduszka...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum