Dzieciaczki- Dawid (mala zmiana) i Laura maja sie bardzo dobrze. Jedza, spia i sa zdrowi.
Na poczatku sytuacja byla dla nas zuuuuuuupelnie obca i troche przerazajaca. Ale poki co Wojtek jest w domu, przychodzi tez tesciowa (chociaz na ten poczatek) i jakos dajemy rady
Tak wiec w akordzie przebieramy, kapiemy, ja karmie (na marginesie- mam hektolitry mleka w sobie, jak jakas dorodna krowa ). Jednak najlepsze (wiadomo) sa chwile kiedy dzieciaki spia, a my wzroku nie umiemy od nich oderwac.. z milosci do tych istotek.
Nic lece, bo slysze, ze Dawidek daje o sobie juz znac.
Pozdrawiam
P.s. Strasznie duzo napisalyscie. W zyciu tego nie ogarne
_________________ Mamusia was kocha moje dwa serduszka...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 742 dni temu Posty: 1448
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Agatka
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-25, 18:23
Super, że wreszcie jesteście razem dobrze, że ma kto Ci pomóc.
Wyobrażam sobie to uczucie, gdy patrzycie na Wasze skarby, gdy śpią
Zdrówka dla Was wszystkich
Dobry temat na telenowele brazylijska:) szczególnie początek:D
nie rozumiem wscipskiej aluzji
Witajcie dziewczyny!
U nas wszystko w najlepszym porzadku. Tzn. Dawid i Laura sa zdrowi i rosna jak na drozdzach. Mamusia i tatus troche zmeczeni,ale co sie nie robi z milosci Wojtek chodzi juz do pracy (niestety musial wrocic-"problemy" firmowe), a mnie pomaga co jakis czas tesciowa. Poza tym to prawie cale dnie spedzamy w 3 Mimo, ze Wojtek rano wstaje do pracy, to w nocy tez pomaga mi przy dzieciach.
Karmie piersia i niestety dostalam zapalenia obydwoch A nawet nie wiem kiedy i z czego Boli jak cholera
Krocze tez juz sie goi. Musialam byc niestety naciana i to tak troche duzo
Obiecam, ze was kiedys nadrobie i przybede na dluzej. Poki co blizniaki nie dadza mi byc z wami dluzej
Uciekam, bo domagaja sie jesc
Pozdrawiam was!!!
_________________ Mamusia was kocha moje dwa serduszka...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum