Monini, powiedz mi kochana jak tam u was staranka?
jeśli chodzi o częstotliwość to codziennie a jeśli chodzi o efekty to jeszcze trochę trzeba poczekać
Biorę teraz lek na wywołanie @, mam nadzieję, że w kolejnym cyklu pojawi się owu, byłoby miło...
A Ty kiedy testujesz? na pewno po moim powrocie z urlopu będziesz już ciężaróweczką
nikus [Usunięty]
Informacje:
Profil:
Wysłany: 2010-07-27, 17:21
Monini napisał/a:
jeśli chodzi o częstotliwość to codziennie
wy to rajdowcy jestescie
Monini napisał/a:
A Ty kiedy testujesz?
w dzien spodziewanej @
Ale jakos nie jestem dobrej mysli
A poza tym mam pytanko: moj czesty ostatnio ruch fizyczny moglby zaszkodzic fasolce?
dokładnie... mówisz jak nasz kumpel
Swego czasu spędziliśmy całe wakacje tuningując auta-ja, mój mąz i 2 kumpli oraz lakiernik przygotowujący do malowania siedzieliśmy w stodole u męża, codziennie o 9 przywozili kumple lakiernika, no i jeden z nich pytanko czy się dzisiaj ten tego, na to my, że tak. Jego odpowiedź: "króliki jeb..." i tak codziennie, więc coś w tym jest.
Aha w dzieciństwie jadłam paszę dla królików, do tej pory się rodzinka ze mnie śmieje, cos w tym musi być.
No ale bez OT...
nawet nie muszę mierzyć temperatury, wiem, że nie przeoczę płodnych dni jeśli się zjawią, i tak i tak obowiązek małżeński spełniony
nikus [Usunięty]
Informacje:
Profil:
Wysłany: 2010-07-27, 20:15
Monini napisał/a:
nawet nie muszę mierzyć temperatury, wiem, że nie przeoczę płodnych dni jeśli się zjawią, i tak i tak obowiązek małżeński spełniony
Monini, jestescie udani
Monini napisał/a:
niech mąż po powrocie sprząta, musi się przyzwyczajać
a on to juz umie, tylko wtedy przekazalabym mu juz calkowicie paleczke
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum