Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 550 dni temu Posty: 72 Skąd: Bytom
Profil: Im. dziecka: Dominik
Wysłany: 2010-08-31, 09:38
Eszka 22 moja druga kreseczka była jeszcze bledsza prawie niewidoczna, a test zrobiłam po namowie koleżanki. Na tą chwilę czekaliśmy prawie 7 lat. U mnie wyglądało to tak: po serii leków przerwa, regularne miesiączki co 28 dni i nagle znowu spóźnienie. Siedzę u koleżanki a ona do mnie ale ty dziś nieznośna jesteś masz humory jak baba w ciąży na co ja jej, to że mi się okres 6 dni spóźnia to jeszcze nic nie znaczy i rzuciłam fochem a ona dalej drążyła temat i zasiała ziarenko niepokoju ... 2 dni później zrobiłam test ... Ta moja koleżanka miała jeszcze gorzej bo czekali 10 lat po tym jak parę dni po porodzie zmarł ich synek. Od roku co miesiąc test ... w styczniu nic, w lutym nic, w marcu 2 kreski, idzie do lekarza a on jej mówi pani jest w 10 tygodniu. Jej relacja: Mało z kozła nie spadłam Także trzeba być dobrej myśli ...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 641 dni temu Posty: 1362
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Agatka
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-31, 15:05
Eszka - ja już odpuściłam, nie stresuję się, okresu nadal nie ma, więc jakaś tam nadzieja jest, ale tłumaczę sobie, że nawet jeśli się nie udało, to uda się następnym razem, staram się wyluzować i Ty też się mocno postaraj, a wszystko będzie dobrze
Wysłany: 2010-08-31, 15:08
kjujiczek napisał/a:
okresu nadal nie ma,
a ja wierze, ze to znak
Jak dlugie zawsze masz cykle?
Ktory dzis jest dc?
I kiedy testujesz sie jeszcze raz?
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-31, 19:35
nikus, zwykle 28-29 dni, dziś jest 32 dc, test robiłam w niedzielę, teraz jeśli @ się nie pojawi, to miałam w planach zrobić jutro, ale się boję w sensie rozczarowania się boję i może poczekam do końca tygodnia....
Charlie.C trzymaj moooocno
Ostatnio zmieniony przez kjujiczek 2010-08-31, 19:49, w całości zmieniany 1 raz
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-01, 17:23
Jesteście absolutnie kochane myślę jednak, że dzisiaj dostanę okres, tak mnie boli brzusio, wczoraj mi wyskoczyły dwa pryszcze i jem jak szalona, zupełnie jak co miesiąc... wiem, że w ciąży też można mieć podobne objawy, ale ja ciągle przyjmuję taktykę wątpienia
Wysłany: 2010-09-01, 17:43
kjujiczek, czyli tescik robimy w nd? Ja jakos jestesm szalenie dobrej mysl
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-01, 18:41
nikus, Twój optymizm równoważy mój skrajny sceptycyzm myślę, że żadnego testu nie będzie, ale jak już ( ) to będę testować w sobotę lub niedzielę rano.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 555 dni temu Posty: 593 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: Agnieszka
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-01, 19:06
kjujiczek w takim razie trzymam kciuki do soboty albo do niedzieli, ja to jestem nie do wytrzymania od dwóch dni siedzę w domu i płaczę albo krzyczę na wszystkich mam dosyć wszystkiego....wrrrr.... i jeszcze taka pogoda kochana mam nadzieje że Tobie się uda:):) i wszystko będzie dobrze
kjujiczek, czyli tescik robimy w nd? Ja jakos jestesm szalenie dobrej mysl
a Ty też będziesz robić???? W takim razie zaciskam jeszcze mocniej za Was obie, ale by było super
kjujiczek napisał/a:
nikus, Twój optymizm równoważy mój skrajny sceptycyzm myślę, że żadnego testu nie będzie, ale jak już ( ) to będę testować w sobotę lub niedzielę rano.
to ja nigdzie się w niedzielę nie wybieram, będę czekać na Wasze wyniki, muszę zostać forumową ciocią od samego początku do końca
Eszka22 napisał/a:
ja to jestem nie do wytrzymania od dwóch dni siedzę w domu i płaczę albo krzyczę na wszystkich mam dosyć wszystkiego....wrrrr.... i jeszcze taka pogoda kochana mam nadzieje że Tobie się uda:):) i wszystko będzie dobrze
ale Ty masz podstawy... powtarzałaś teścik??? czy coś mi umknęło?
nikus [Usunięty]
Informacje:
Profil:
Wysłany: 2010-09-01, 20:38
Monini napisał/a:
a Ty też będziesz robić????
nie, nie. Chodzilo mi bedziemy w sensie kroliczek z mezem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum