Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 641 dni temu Posty: 1362
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Agatka
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-02, 05:16
Dziewczyny, kciuki można puścić, właśnie dostałam @
trochę mi smutno, ale zrobiłam sobie ostatnio litanię rzeczy, których w ciąży robić nie można i powtarzam ją sobie na pocieszenie;-) niedługo będę baaaardzo zajęta, bo oprócz pracy będę miała korki z dzieciakami, zapiszę się na aqua aerobic i mam zamiar duuużo schudnąć, więc nie będę miała za dużo czasu na myślenie o dziecku i może dzięki temu się uda...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 555 dni temu Posty: 593 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: Agnieszka
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-02, 07:37
Monini ja powtarzałam test dwie grube krechy wyszły, chodzę jak wrzód na *** nie chce z nikim gadać bo się zaraz kłócę myślę że to minie tylko kiedy...... kjujiczek ja wiem że najgorzej jak przychodzi @ nie raz prosiła by Go nie było a on jak na złość przychodził wcześniej, myślę, że masz dużo racji w tym jak się czymś zajmiesz to za niedługo będziesz nas gonić:):) z brzuchem w dodatku ja myślę o następnym cyklu nie poddawaj się .
Wysłany: 2010-09-02, 08:49
kjujiczek, nastepny cykl albo cykle beda wasze. Grund sie nie poddawac
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1179 dni temu Posty: 1816 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-02, 09:32
kjujiczek, uda sie nastepnym razem, to dobry pomysl - zajmij sie czyms, nie bedziesz myslala tylko o staraniach, @ i testach, to wtedy czesto sie udaje.
Dziewczyny, kciuki można puścić, właśnie dostałam @
szkoda... ale później się lepiej uda
Masz rację, zajmij się czymś, a wtedy nie myśląc o tym cud się zdarzy. A tak w ogóle ile chcesz schudnąć? Żeby Ci się cykle nie rozregulowały...
Eszka22 napisał/a:
Monini ja powtarzałam test dwie grube krechy wyszły, chodzę jak wrzód na *** nie chce z nikim gadać bo się zaraz kłócę myślę że to minie tylko kiedy......
minie, minie. Ale fajnie masz, wiesz, że pod serduszkiem nosisz już maleńką fasoleczkę
nikus napisał/a:
raczej do czerwca beda znikome
to w czerwcu zajdziemy razem i urodzimy w marcu
nikus [Usunięty]
Informacje:
Profil:
Wysłany: 2010-09-02, 10:31
Monini napisał/a:
to w czerwcu zajdziemy razem i urodzimy w marcu
super by bylo Monini, a wy dlaczego do czerwca musicie czekac?
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1289 dni temu Posty: 2010
Profil: Imię: Asia
Im. dziecka: Ula i Ala
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-02, 12:07
kjujiczek napisał/a:
niedługo będę baaaardzo zajęta, bo oprócz pracy będę miała korki z dzieciakami, zapiszę się na aqua aerobic i mam zamiar duuużo schudnąć, więc nie będę miała za dużo czasu na myślenie o dziecku i może dzięki temu się uda...
i tu masz racje, nie bedziesz nie potrzebnie sie nakręcać
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 641 dni temu Posty: 1362
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Agatka
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-02, 15:27
Dziękuję Wam kochane babeczki za pocieszenie Monini, schudnąć powinnam bardzo dużo, ale mam zamiar robić to z rozwagą, żadnej rewolucji nie będzie, po prostu chcę się więcej ruszać i lepiej odżywiać, żadnego liczenia kalorii nie przewiduję więc myślę, że cykl nie powinien się rozregulować.
Co do nie-myślenia o dziecku... ciężko mi będzie, gdy będę tu wchodzić ciągle
hihihi dokładnie, mam ją gdzieś, jak mnie ma brzuch boleć to niech nie przyłazi, stawiam na szybkie jajeczkowanie i ciążę hehe
nikus napisał/a:
A powiedz mi ktory dzis masz dc juz?
żebyś zawału nie dostała, właśnie policzyłam 102-gi ale już było i 250 więc się nie przejmuję, wiem jedno, znowu learz się zdziwi ale może fatycznie lepiej poczekać niech się spróbuje samo unormować
kjujiczek napisał/a:
Monini, schudnąć powinnam bardzo dużo, ale mam zamiar robić to z rozwagą, żadnej rewolucji nie będzie, po prostu chcę się więcej ruszać i lepiej odżywiać, żadnego liczenia kalorii nie przewiduję więc myślę, że cykl nie powinien się rozregulować.
aha, no fajnie, to zaciskam kciuki i życzę powodzenia. Do tego jeśli masz nadwagę to ja schudniesz będzie Ci łatwiej zajść, więc tym bardziej będzie dobrze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum