ale może fatycznie lepiej poczekać niech się spróbuje samo unormować
nie kochana z tym trzeba cos zrobic! Jakbym nie poszla do gin i mila badan porobionych i tabl. to bym do dzis miala po 100 przeszlo dniowe cykle Podsun mu nastepnym razem pomysl, zeby ci duphke przepisal (ale po wczesniejszych badaniach )
nie kochana z tym trzeba cos zrobic! Jakbym nie poszla do gin i mila badan porobionych i tabl. to bym do dzis miala po 100 przeszlo dniowe cykle
wiem, wiem, ja pojadę do Pl to pójdę od razu
nikus napisał/a:
Podsun mu nastepnym razem pomysl, zeby ci duphke przepisal (ale po wczesniejszych badaniach )
no ta, tylko żeby badania zrobić to trzeba jakoś odtworzyć cykl a na mnie luteina nie działa, działał tylko 1 le, ale też póki go brałam, przestałam brać i znów lipa, a badania to trzeba w poszczególnych dniach naturalnego cyklu robić
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 641 dni temu Posty: 1362
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Agatka
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-03, 20:54
Wiecie co? Dziwna ta moja @ wczoraj rano ból jak zwykle pierwszego dnia i dość obfite krwawienie, ale po południu i dzisiaj już tylko niewielkie jasnobrązowe plamienie. Nigdy tak nie miałam... gdyby to było tylko plamienie, to bym podejrzewała ciążę, ale wczoraj rano tej krwi było naprawdę sporo... zobaczymy jak będzie jutro, bo jak na razie jest dziwnie bardzo.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 641 dni temu Posty: 1362
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Agatka
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-05, 09:47
Zrobiłam i znowu nic, jedna kreska. Nie wiem czy iść do ginekologa czy to olać. Nigdy w życiu nie miałam jednodniowego, a właściwie pół-dniowego okresu.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 555 dni temu Posty: 593 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: Agnieszka
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-05, 11:14
czasem testy pokazują dopiero dwie kreseczki po tyg. od okresu proponuję bete i ginekologa. Oczywiście ja trzymam kciuki
Wysłany: 2010-09-05, 11:37
kjujiczek, mi sie wydaje, ze zanim udasz sie do dr zrob bete. Bedzeisz wiedziala na 100%.
Czytalam juz o paru takich przypadklach jak twoich i powiem tylko tyle, ze niektorym dziewczyna potem wyszlo, ze jednak sa w ciazy
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1289 dni temu Posty: 90
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2010-09-05, 12:11
Asiu ja sie teraz dopiero dowiaduje ze Ty w drugiej ciazy jestes
Ogromne gratulacje kochana
Jestes moja rowiesniczka i teraz dopiero zdaje sobie sprawe ile mnie omija i ile czasu stracilam
zazdroszcze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum