krówka trudno jest wtedy gdy bardzo się chce. Jesli teraz nie chcesz mieć bobasa i pójdziesz na całość licząc na fuksa, to najprawdopodobniej wpadniesz:P Takie życie.
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1591 dni temu Posty: 2962 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-26, 14:26
Dziewczyny a ja czekam na @ . Miała przyjść wczoraj ale miesiąc temu też mi się opuzniła o 3 dni . Więc albo coś mi się pokićkało albo trzeba będzie zrobić test
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-29, 08:43
Na razie to wiem tyle że coś mi się chyba pokićkało . Okresu nie mam . Ale miałam lekkie plamienie dwa dni temu. Muszę iść kupić test jak wyjdzie negatywny to do ginekologa. Tak więć trzymać kciuki jak zrobię test to napiszę
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-30, 08:34
Dziewczyny zrobiłam test wyszedł POZYTYWNY mam 2 piękne kreseczki Dzięki za trzymanie kciuków Tylko trochę mnie martwią te plamienia . Spróbuję umówić się na jutro do lekarza . Buziaki dla Wszystkich
Aneta tak się cieszę Trzymam gorąco kciuki, zeby plamienia jak najszybciej się skończyły. Mas zrację idź jak najszybciej do gina. Lepiej dmuchac na zimne.
[ Dodano: 2008-09-30, 09:02 ]
Małe pytanko: ile czasu zajęły Wam starania?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum