Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 432 dni temu Posty: 544
Profil:
Wysłany: 2012-02-02, 19:11
A my dziś odebraliśmy wyniki badania armii po dużym stresie w pierwszej chwili spowodowanym durnymi babami z przychodni ryku i lamencie okazało się, że jest w sumie OK, Luka jeszcze raz dzięki Ci Kochana
Morfologia może nie jest jakaś super rewelacyjna, ale nadrabiamy ilością żołnierzy i ruchliwoscią P. mimo wszystko chce iść do androloga, ze względu na tę morfologię, więc mu bronić nie bedę
_________________ "...I'm lucky I'm in love with my best friend..."
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 531 dni temu Posty: 176 Skąd: z pluszowej rodziny
Profil: Im. dziecka: jak będzię chłopak to Maciej:)
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-03, 13:22
Bardziej to był zabieg niż operacja. Wszystko potoczyło się dużo lepiej niż myslałam. Jak się dowiedziałam o chorobie to byłam załamana, ale nie było tak źle jak sobie wyobrażałam.
Powoli z moim R zaczynamy się starać. Może los da nam tym razem nagrodę za wytrwałość w złych chwilach. A ja nie mam zamiaru odpuścić sobie macierzyństwa
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 432 dni temu Posty: 544
Profil:
Wysłany: 2012-02-03, 15:41
lady_read, Super! Dobrze znać taką historię, jak Twoja, żeby pamietać, że czasem wydaje nam się, że świat sie wali, a potem okazuje się, że wszystko ostetecznie konczy się happy endem
_________________ "...I'm lucky I'm in love with my best friend..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum