Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 432 dni temu Posty: 544
Profil:
Wysłany: 2012-02-08, 19:59
Takie plamienie może oznaczać,że zbliża sie @, ale również i na poczatku ciąży mogą sie pojawiać takie plamienia, czasem fizjologiczne a czasem świadczą o jakimś problemie...tak czy inaczej życzę, żeby plaminie się nie rozkręciło...
_________________ "...I'm lucky I'm in love with my best friend..."
idę po roku starań dopiero na badania
na razie nie chce brać żadnych leków może się uda w kwietniu minie rok jak się nie uda to w maju idziemy
dziś jak mierzyłam rano w pochwie temp to miałam 37.1 a jak się ma @ to temp spada a mi nie spadła zobaczę jak to jutro będzie na razie mam brązowe plamienia tylko i tyle
progesteron 51.23 w fl i co teraz ? do lekarza?! co mi na to poradzi?
Tulimy się z twoim ojcem w objęciach lecz coraz nam dalej do siebie.
Dystansujesz nas, rośniesz, bezczelnie kopiesz, Stajesz między nami maleńki, rywalu by nas jeszcze mocniej zbliżyć nad kołyską...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 1048 dni temu Posty: 1336 Skąd: Z Przedszkolandii
Profil: Imię: Karolina
Wysłany: 2012-02-09, 19:19
To ja 21 miałam niby w 6 tygodniu ciąży za pierwszym razem ale lekarz zbagatelizował Dziewczyny też mówiły, że mało a ja zaufałam lekarzowi. No ale nie istotne bo zzas doła złapę.
Weronika łepek do góry to jest do wyrównania Tulę
Sylwia dziewczyny dobrze radzą. Ja do tej pory żałuję, że zanim zaczełam starania nie zrobiłam podstawowych badań hormonalnych. Skutek widać pod moim suwakiem
zbadam się bo mam coś z @ chyba nie tak kiedyś miała po 5 albo 6 dni i jak brałam plastry anty tez tak mialam a potem miałam tylko 3 dni a teraz mam ws sumie dwa i to skąpe bo na 3 dzień to mam plamienie i strasznie bolesne mam pewnie będzie kazał iść mojemu mężowi zrobić badanie nasienia a on się wstydzi
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 432 dni temu Posty: 544
Profil:
Wysłany: 2012-02-09, 20:29
WweronikaA, hmmm, czy w tym przypadku można powiedzieć, że co za dużo to niezdrowo? nie wiem... Ja też miałam progesteron ponad normę w fl, ale moja ginka powiedziała, że to nic złego, gorzej jakby był za mały...
syliwa26 napisał/a:
a ja dziś dostałam @ w w wtorek idę do gina
Uszy do góry, każda z nas w końcu sie doczeka! i tego się trzymajmy
koralina napisał/a:
To ja 21 miałam niby w 6 tygodniu ciąży
Ojej, faktycznie malutko a badałaś już teraz bez ciąży w fl?
aniafull napisał/a:
Moj maz sie zgodzil na staranka dopiero za rok
A dlaczego właśnie za rok?
_________________ "...I'm lucky I'm in love with my best friend..."
Liska, ale skoro są podane normy a mój je stanowczo przekracza to chyba raczej nie jest dobrze?
Jeny ja już nic nie wiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum