Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-05, 20:38
powiem wam tak ja dwa lata temu dostałam prezent- poczeliśmy małego w okolicach 8 marca, potem prezent nr 2 pozytywny test na wielkanoc no i nr3 w grudniu się urodził tak jak chciałam
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 769 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-08, 20:06
Czyli powiadasz, że na Wielkanoc się testujesz?
Ja mam chwilowo dosyć wszystkiego, juz sama nie wiem, co się dzieje, a chyba jeszcze jakieś choróbsko podłapałam - mam zapchany nos i boli mnie podbrzusze Gorzej, że w tym wszystkim mam Duphaston brać do wyniku testu - tylko kiedy tu się testować, jak już zupełnie się pogubiłam w tym, od kiedy liczyc owu Czasem mam ochotę prasnąć całą medycyną i zdać się całkiem na los... tylko wtedy znacznie minimalizuję nasze szanse na rodzeństwo dla Zosi...
Chyba powinnam w tym wszystkim znaleźć na dniach nowego ginekologa - ale skąd wziąć dobrego od ręki? I już nawet nie na NFZ, choć z kasą w tym miesiącu nie bardzo
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-09, 06:27
Prywatny nie oznacza od razu dobry
Na razie chyba pójdę do tej z przychodni, może chociaż badania porobię na NFZ
Tylko już nie mam pojęcia czy iść teraz czy czekać na @, na kiedy się rejestrować.. aaaa! mam dosyć
Tri- nie załamuj mnie!! Tak nam dobrze szło, a tu takie smutasy,,, u mnie w tym miesiącu też nic ciekawego nie będzie, już olałam totalnie. Nigdzie nie chodze, nic nie robie nawet o kwasie foliowym zapominam. Do dupy z tym wszystkim. Nie chciałam tu pisać moich wywodów, ale widze, że i ciebie dopadło, co z nami jest???
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 1157 dni temu Posty: 912 Skąd: Wejherowo
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Karo
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-09, 08:48
Ej dziewczyny, uszy do góry
Nowy cykl-nowa szansa!
Ja w sobotę jadę do kliniki na obserwację jajeczkowania i wtedy zapadnie decyzja
kiedy będę miała IUI. Lekarz nie dał nam wielkich szans, ale i tak jestem dobrej myśli.
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-09, 12:52
tu nie chodzi o prywatnego czy państwowego tylko o zabezpieczenie- przynajmniej w moim przypadku
ejjj właśnie uszy do góry trzeba pozytywnie myśleć, idzie wiosna wszystko budzi się do Życia i nowe życie się pojawi w każdej z nas- trzeba w to wierzyć
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-09, 15:44
malutka-iwona - sęk w tym że nie ma szansy, bo nie ma owulacji
Chwilowo nie mam siły na ganianie po lekarzach, badania, jeszcze większe wahania nastrojów po hormonach. Na widok Foliki i Duphastonu chce mi się wyć. Muszę odpuścić, przynajmniej na chwilę, póki Zosia nie wyzdrowieje, a ja się wreszcie nie wyśpię.
Ale postaram się dalej Wam kibicować.
Dziewczyny coś dziwnego stało się z moimi @ powiększyły się strasznie a dokładnie o dwa rozmiary i jeszcze strasznie ale to strasznie mnie bolą!!!!!! Czasami przed@ też mnie bolą , ale nie tak to raz a dwa do @ jeszcze troche czasu to jakoś za wcześnie. Kurde może znowu skróci mi się cykl?? I znowu wszystko o d początku do obliczania
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 1157 dni temu Posty: 912 Skąd: Wejherowo
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Karo
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-09, 18:23
Tri napisał/a:
I jak to znosisz emocjonalnie
Ciężko powiedzieć...
Zawsze jak jadę na wizytę, to jestem pełna nadziei, wierzę że usłyszę coś pozytywnego...
a jak wracam, to chlipię do szyby.
Tri napisał/a:
już i tak się czasem boję, że za mało czasu Zosi poświęcam
Mam to samo, ale wiem, że będzie dobrze
Zapomniałam jeszcze napisać, że w dzień IUI będą robić jeszcze jedno badanie nasienia,
które dopiero pokarze, czy mamy jakieś szanse (staram się o tym nie myśleć )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum