Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 157 dni temu Posty: 49
Profil: Imię: Aga
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-11, 18:58
tak tri rano i wieczorem
wiem, że lepiej jest zrobić test z krwii..... ale u nas dzisiaj było tak zimno i mroźno, że nie chciało mi się włóczyć po szpitalach czy innych laboratoriach a aptekę mam pod nosem.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 260 dni temu Posty: 151 Skąd: Zamość
Profil: Imię: Sylwia
Im. dziecka: Julia
Wysłany: 2010-03-12, 15:39
dziewczyny a ja wymyśliłan nową teorię!!! Po tegorocznej zimie, która jeszcze nie odpuszcza wasze fasolki zastrajkowały i stwierdziły, że wolą się urodzić na cieplejsze dni
Przynam sie Wam, ze przy pierwszej ciąży nie przejmowałam się kobietami, które potrzebują wiecej czasu na zajście w ciąży ale teraz po swoich przeżyciach dostrzegłam ten problem. Kurde no nie wiem jak Was podnieść na duchu, zeby nie przygnębić
Nadal trzymam kciuki za Was i często podpatruję co nowego słychać
Trzymajcie sie cieplutko bo u mnie zimno
Eh ale próbujemy już wszystkiego!! za mało żle za dużo też idzie oszaleć
Tri chyba masz racje, że pozamarzały, bo u mnie zimno jak cholera.
A co do bocianów to ja mam obok domu dwa gniazda !!! może teraz coś przyniosą?
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 210 dni temu Posty: 1725 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-12, 23:51
Bociany - w sumie kto wie, może to nie mazurskie powietrze pomogło z Zosią, a jakiś ichni bociek? Pełno ich było Rok wcześniej M. mnie pilnował, żebym kolana razem trzymała, jak lecą - i ciąży nie było...
Ja chcę na Mazury!!!
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum