Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 808 dni temu Posty: 431 Skąd: Radomsko/Częstochowa
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-19, 14:51
Ja kupiłam ostatnio sweterkowy kombinezonik. Jakby się tak maleństwo urodziło jeszcze w kwietniu, może być zimno (znając nasz klimat). I tak sobie pomyślałam, że na welurowe śpioszki czy pajacyka można wtedy taki kombinezonik założyć. Jest milutki od środka (miękkie futerko jak w pluszakach Nici) i co ważne jest w ogóle miękki. Niestety często sweterki bawełniane są sztywne jak koci ogon, a to widać z miękkiej włóczki robione
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 808 dni temu Posty: 431 Skąd: Radomsko/Częstochowa
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-19, 12:57
Moje najnowsze nabytki: zamówiłam w piątek, ale wcześniej obejrzałam w sklepie. Może już dzisiaj albo jutro dostanę do domu i będę sie cieszyć jak dziecko
To z kamizelką to kaftanik i śpioszki z doszytym z przodu materiałem "niby kamizelka". Takie 2 w 1.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum