Przepraszam, ze zdjecia ciuszków umieściłam nie tam gdzie trzeba Już się poprawiam i kontynuuje wątek w odpowiednim dziale.
Iza1975 mi osobiscie na allegro nie bardzo opłaca się kupować, bo w podobnej cenie ubranka mam właśnie w owej hurtowni o której wspomniałam. Kupując na allegro musze zapłacić koszty przesyłki + koszty przelewu. I już ponad 10 zł więcej mi wychodzi.
Informacje: Wiek: 36 Dołączyła 1390 dni temu Posty: 284 Skąd: łódz
Profil: Imię: Iza
Im. dziecka: Mateusz
Nastrój:
Wysłany: 2009-01-09, 16:50
Alamasz racje po co placic dodatkowe koszta 10 czy 15 zl.Ja ciuszkow tez nie kupowalam na allegro.Dobrze ze mam troszke ciuszkow popakowanych i schowanych dla 2 dzidziusia to juz nie musze kupowac ale i tak trzeba do szpitala kupic nowe Nawet teraz ciuszki ktore nie sa bardzo zniszczone przez moje dziecko,odkladam bo sie przydadza.
No to ja się pochwalę moimi prawdziwie męskimi zakupami -lumpeksowymi Rozmiarówka poza półspieszkami 6-9m, wiec na jesień-zima jak znalazł. To w kratkę to kurtka z podszewką polarkową. A zwierzątka to ozdoby na ścianę nad lóżeczko zamiast obrazków:)
Informacje: Wiek: 36 Dołączyła 1390 dni temu Posty: 284 Skąd: łódz
Profil: Imię: Iza
Im. dziecka: Mateusz
Nastrój:
Wysłany: 2009-01-16, 14:09
Alaswietne zakupy bardzo mi sie podobaja a szczegolnie ta koszulka w kratke bardzo lubie jak takie male brzdace sa ubierane w takie koszulki wygladaja jak prawdziwi faceci,tak mesko
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1416 dni temu Posty: 1819
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2009-04-16, 12:53
Moje pierwsze ciuszkowe zakupy dla dzidzi ,5 bodziakow i 3 spioszki
mam tylko problem z rozmiarem,bo nie widzialam tu w sklepie rozmiarow o jakich piszecie np. 56 czy 62,tutaj jest cos w stylu : wczesne dzieco,noworodek,do 1 miesiaca itd,no i kupilam te ciuszki na noworodka,mam nadzieje,ze beda dobre i jak juz to ciut za duze a nie za male
alexa87, moze ty bedziesz mogla mi cos poradzic co do rozmiwrow,bo ty tez w UK
ps. jak myslicie starczy mi tyle spiochow i bodziakow w tym rozmiarze,czy jeszcze dokupic kilka sztuk dla noworodka?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum