Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 638 dni temu Posty: 2713 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-11-23, 07:46
Sabina napisał/a:
Bo dzieć ma prawie pół roku a ja nie mam z nim żadnych zdjęć
wlasnie, wlasnie Zalap sie na fotke
Co do stroju na swieta to mamy sztruksową marynarke, pod to jakas koszula i pewnie dzinsy No i kapcie renifery Odwiedze jeszcze komis to moze cos ladnego wynajde
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 493 dni temu Posty: 2378
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-11-23, 08:16
A ja muszę się przyznać, że już biegałam po stronach z dziecięcymi ubrankami i szukałam ubranka na przyszły rok na święta. Tak, żeby sobie pomarzyć tylko Stuknięta jestem Ale nie mogę się już doczekać
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 633 dni temu Posty: 3497 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Adaś
Nastrój:
Wysłany: 2011-11-23, 09:13
Luka napisał/a:
A ja muszę się przyznać, że już biegałam po stronach z dziecięcymi ubrankami i szukałam ubranka na przyszły rok na święta. Tak, żeby sobie pomarzyć tylko Stuknięta jestem Ale nie mogę się już doczekać
Gdzie tam stuknięta zdążysz jeszcze w tym roku skarbie pokupować pierwsze ciuszki dla waszego maleństwa
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 774 dni temu Posty: 1702 Skąd: Śrem
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Patryk i Madzia
Nastrój:
Wysłany: 2011-11-23, 11:33
Sabinko sukienusia fantastyczna My mamy dla małej sporo sukienek, więc na Święta na pewno znajdziemy coś odpowiedniego Madzia jeszcze malutka to też nie chcę jej za bardzo męczyć, ale sukienusie lubi bo jej pieluchę przewiewa
Bardzo dziękuję Jak wystroję Małą w białe body, rajstopki i białe butki będzie wyglądać bosko Luka ja myślę, że nosisz synka pod sercem W każdym razie z pewnością Twoje dziecię będzie wystrojone Biedronka160, ja nie mam żadnych sukienek, tylko spodni od groma ewelcia1987, ja chciałam kupić teraz, bo jak wróce do pracy, to na latanie po sklepach nie bedę mieć czasu A pani w sklepie powiedziała, że sukienki bożonarodzeniowe dopiero przywiozą Madzia81, Laurel, do roboty - samo się nie zrobi
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 873 dni temu Posty: 1917 Skąd: podkarpackie
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-10, 21:17
Dzieki, fajnie że wam sie podoba ja to mam chyba jakąś obsesję bo mała ma już prawie skompletowaną garderobę na wiosne i teraz na lato szukam chyba juz za długo w domu siedzę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum