Jeszcze jej nie przeczytałam...właśnie zaczynam "Złodziejkę książek" Markusa Zusak, książka ma bardzo dobre recenzje. Jak skończę to napiszę coś więcej
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 870 dni temu Posty: 2681 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-07, 13:48
Ostatnio - "Homo bimbrownikus" A. Pilipiuka (kolejne przygody nasłynniejszegp świeckiego egzorcysty Jakuba W.)na zmianę z "Rio Anaconda" W. Cejrowskiego (bardzo przyjemna opowieść o jednym z ostatnich niecywilizowanych plemion Amazonii)
Zwykle czytam po 2 - 1 w torbie (czytam głównie w busie), 1 w łazience...
Teraz mam w zestawie "Nację" T. Pratchetta (opowieść nie ze Świata Dysku, trochę dziwna - z pozoru dla dzieci, ale jednak dla dorosłych) i zacznę "Galeony" J. Komudy (nie znam, wygraliśmy w konkursie).
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 838 dni temu Posty: 32 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-08, 11:21
Ostatnio przeczytałam świetną książkę "Dziennik Nimfomanki" Valerie Tasso.
To poruszająca autobiografia Francuzki z dobrego domu, dla której seks jest sensem życia. Jej przypadkowi partnerzy pochodzą z różnych środowisk, spotyka ich w niezwykłych okolicznościach, nawiązuje niecodzienne relacje, które opisuje z pełną szczerością. Wiąże się z psychopatą, przeżywa załamanie nerwowe, zostaje luksusową prostytutką. W agencji poznaje słabości mężczyzn, a w końcu znajduje miłość .
Książkę przeczytałam szybko.Jest bardzo wciągająca i naprawdę mi się spodobała można się pośmiać.-polecam
Prosiaczek to może być ciekawe, tylko czy już w bibliotece będzie? To chyba całkiem nowa pozycja Czytałyście może "Szelmostwa niegrzecznej dziewczynki" Mario Vargas Llosa? Jestem ciekawa jakie ma opinie?
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 838 dni temu Posty: 32 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-08, 12:24
Kaczko ta ksiażke kupiłam w media markt a ostatnio widziałam ja w biedronce za jedyne 9zł. Na allegro też są niedrogo.Polecano mi bardzo tą ksiązkę i teraz ja polecam:)
No to super, w takiej cenie to można spokojnie zakupić Myślałam, że ok 30zł trzeba będzie wyłożyć...a w takim wypadku wolę do biblioteki skoczyć. Dzięki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum