Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 714 dni temu Posty: 2109 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2011-09-20, 14:42
u mnie udko z marchewką,ziemniakiem,porem i zółtkiem
dziewczyny podajecie malucha np jak ja bym juniorowi chciała rybe tzn filet np z dorsza taki ze sklepu? a jak go mu przygotować żeby dobre danie wyszło i ile jednorazowo powinnien zjeść
dziewczyny podajecie malucha np jak ja bym juniorowi chciała rybe tzn filet np z dorsza taki ze sklepu? a jak go mu przygotować żeby dobre danie wyszło i ile jednorazowo powinnien zjeść
Kubusiowi daję w słoiku bobovity. Patryk je, ale tylko paluszki rybne (te z kawałkami, a nie ciapkę), np. dziś 3 paluszki + 2 ziemniaczki. Jak gotować całkowitemu maluszkowi, nie poradzę
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 714 dni temu Posty: 2109 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2011-09-20, 14:52
jak junior jadł słoiki to też dawałam z gerbera i wcinał ale od kiedy je to co mu ugotuje ze słoika obiadu nie chce wiec ryby w ogóle nie je teraz a tak bym chciała zeby jadał rybe bo jest zdrowa
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 633 dni temu Posty: 3497 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Adaś
Nastrój:
Wysłany: 2011-09-20, 14:57
Aniusia napisał/a:
Co do dania z ryby to może ugotuj daną rybkę na parze do tego warzywka i zmiksuj lub pokrój w drobne kawałki jak umie już gryźć i przeżuwać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum