Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 714 dni temu Posty: 2109 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2011-09-05, 14:12
a ja dzis miałam co innego a co innego wyszło
ugotowalam 3 marchewki,2 ziemniaki,kawałek pora,zmiksowałam dodałam łyzeczke maselka prawdziwego i w lodówce miałam jeszcze słoik rybkę z gerbera więc ja też dodałam mam nadzieje,że junior zje bo tą rybke to lubiał z tego co pamiętam
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1495 dni temu Posty: 3058 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2011-09-05, 22:33
Ja dzisiaj młodemu kupiłam jakiś nowy słoik, on nawet nie chciał go tknąć. Zjadł pięć łyżeczek i koniec. Więc pędem do lodówki, a tam mamy domowy barszcz, to sobie myślę, że spróbuję mu fasolę z niego wyjąć i zmiksuję trochę. Nie nadążałam z podawaniem mu do dzioba łyżki. Stwierdziłam teraz, że od dziś babcia gotuje zupki dla nas i młody będzie je dostawał, a słoiki sporadycznie. Zobaczymy czy się uda.
I choć są z wami, do was nie należą.
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 714 dni temu Posty: 2109 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2011-09-06, 12:40
a my dzis po wczorajszym niewypale z rybą bo niby zjadł ale bez apetytu czyli sloikowe dania juz całkowicie ida w odstawkę ugotowałam własnie udko kurakowe z warzywkami i ryżem, zmiksowane juz czeka na juniora bedzie obiad na 2 dni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum