Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 612 dni temu Posty: 1644 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-19, 14:33
śniadanko- rogal, twarożek wiejski i szklanka mleka
śniadanko nr 2- 3 malutkie kromeczki chlebka słonecznikowego z gularzem angielskim
obiad- ziemniaczki, schabowy, mizeria, szklanka mleka;
kolacja jeszcze nie wiem bo jedziemy do rodziców na impreze w ogródku, pewnie grilo będzie
Ciekawe ile kalorii taki zestaw???
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 768 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-21, 19:49
Nie ma czego, jak tak dalej będzie to musze sie przestawić na jakiś komplet witamin, bo to niezdrowe
Na szczęście dziś weszło ładnie i śniadanie, i obiad
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Dla mnie norma jakbym ja zaczela tu pisywac, to byscie pomyslaly, ze nie mam nic w lodowce dzis np. rano kanapka, po poludniu kanapka, 2 mandarynki, i teraz koltecik z kuraka do reki, na szyko przy kuchni skubnelam:)
Wysłany: 2010-11-26, 20:03
i nie chodzisz glodna?
bo przyznam, ze ja też często malo jem, ale z lenistwa po wieczornej kąpieli Młodego, nakarmieniu go, ogarnięicu mieszkania i łazienki padam na pysk, i czasem nawet spory głod nie ściągnie mnie z kanapy.
Ale genarelnie staram się jeść 4-5 posiłków dziennie. W innym wypadku z glodu mialabym mdłosci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum