Ja tak od dawien dawna. Przyzwyczajona jestem i moge dlugo nie jesc. A ostatnio jeszcze dietka MZ zawsz tez sie kazdy zastanawia, ze tak malo na talerz nakladam. Za to chipsow to moge naraz cala duza pake wsunac
Dzis byly rano 2 kanapki, pozniej pewnie cos poznym popoludniem.
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-27, 19:06
ja np. ostatnio tez zauważyłam że mało jem, i waga stanęła, jakos apetyt nie dopisuje no chyba że mandarynki to jedna po drugiej wcinam
i mleko oj mleka ostatnio masa idzie
Hej. Właśnie piję poranną kawkę. Chłopcy jeszcze śpią - i ten duży i ten mniejszy. Mam dla siebie trochę czasu. Choć już rano podjęłam przygotowania do obiadku.
Dziś na obiad - kurczak pieczony, ziemniaki i sałatka z sałaty mrożonej, ogórka, papryki i fasoli czerwonej + marynata.
Życzę smacznego niedzielnego obiadu .
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 531 dni temu Posty: 176 Skąd: z pluszowej rodziny
Profil: Im. dziecka: jak będzię chłopak to Maciej:)
Nastrój:
Wysłany: 2010-12-13, 16:52
Oj ja ostatnio dość dużo jem. Dziś na śniadanko paróweczka z sosem włoskim
na obiadek 7 pierożków z kapusta i grzybami i jeszcze dwa pomarańcze i dwie gruszki. A najśmieszniejsze jest to że ciągle jestem głodna, aha jeszcze zjadłam pół słodkiej bułeczki z makiem do kawki.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 838 dni temu Posty: 2578 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2010-12-13, 18:22
a ja zjadłam na sniadanie zupe mleczną, na obiad klopsiki z buraczkami i kopytkami i właśnie zjadlam kolacje pulpeciki i buraczki, jak wieczorem będę głodna to zjem 3-4 sucharki
jak na razie na śniadanko : 2 kanapki z chlebka żytniego na miodzie ( opieczonego ) z kiełbaską krakowską i z szynką wraz z pomidorkiem i zielonym ogórkiem + herbatka z cytrynką
a na obiad planuje ziemniaczki z masełkiem, śmietanką i koperkiem, sałatkę z sałaty oraz jakieś mięsko ale jeszcze bliżej nieokreślone ( zależy co się upoluje hy hy )
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 548 dni temu Posty: 2587
Profil:
Wysłany: 2011-01-10, 18:06
Ja dziś
Śniadanko===>2 parówki z bułką
Obiad===> ziemiaki moje ukochane:) sos mięsny i buraczki na ciepło
a zaraz zrobie kolację i to bede naleśniki z dżemem:) i to wszysko na dziś
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 838 dni temu Posty: 2578 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-14, 12:55
bułeczkę z masełkiem i szynką z idyka i popiłam inka z mlekiem
na obiad pieczarkowa, wczorajsza, na kolacje...yyyyy tu jest mały problem, jak nie pójdziemy na dwór... w lodówce nie za pełno, coś może z zamrażalnika wygrzebie
Zaczęłam dzień od pół kromki chleba z serkiem i to był bląd .
W końcu zdecydowałam się na 2 grzanki, a na obiadek ugotowałam
'delikatną" zupę brokułową.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum