Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2011-12-22, 11:27
o macie tez my slałam dla Natka ale chyba jeszcze za mały zreszta Ali u nas to tancerz na całego dtugi raczej mechanik
siostra zestaw do depilacji (sama wybrała)
dziadek książka i cos na wzmocnienie
ojciec kosmetyki i rękawiczki
M. sweter i portfel
teściowa walizkę bo dizła mi na nerwy jak z siatka do na przyjeżdża
teść kalendarz myśliwski
dzieciaki zabawki
psiapsółkki kosmetyki i słownik hiszpańsko polski
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 548 dni temu Posty: 2587
Profil:
Wysłany: 2012-01-02, 11:26
A my dostaliśmy
=>2 razy pościl a miało być raz poascie raz fieranka
=>6 szklanek
=> Fieszak na kurtki do gaerderoby
=>i jak zwykle ja dostałam perfumy :evil : z oriflemu miss coś tam z pąpką fygląd fajnya a zapach hymmm...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 873 dni temu Posty: 1917 Skąd: podkarpackie
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-05, 08:39
A lubi słodkości? Ja bym zrobiła kolację przy świecach i na deser upiekła coś fajnego, ostatnio nawet w biedronce widziałam takie fajne formy do pieczenia w kształcie serca
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1636 dni temu Posty: 4536
Profil:
Wysłany: 2012-01-06, 10:52
już nie pamiętam co ja przygotowałam dla męża na naszą pierwszą rocznicę coś mi się kojarzy, że taki kolaż zdjęciowy, wywołałam i w ramkę. ale z tym to już nie zdążysz do niedzieli. pomysły Ewelinki brzmi bardzo sympatycznie, do tego zapalić zapachowe świece, winko, będzie miło
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 592 dni temu Posty: 347
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Maksymilian Piotr
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-06, 11:37
Madzia81 napisał/a:
kolaż zdjęciowy, wywołałam i w ramkę. ale z tym to już nie zdążysz do niedzieli.
pomysl super moze mi sie uda... mam program do obrobki zdjec tylko papier fotograficzny mi sie skonczyl ale moge jutro kupic dlaczego ja na to sama nie wpadlam ehhh
ewelcia1987, tez mi sie podoba
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1636 dni temu Posty: 4536
Profil:
Wysłany: 2012-04-18, 12:13
no to teraz ja z zapytaniem - co dla męża na 30tkę? któraś ma jakiś oryginalny pomysł? nie chciałabym standardowego prezentu, czyli kosmetyki, akcesoria samochodowe, perfumy, ubrania, narzędzia do majsterkowania odpadają, bo to zawsze dostaje. szwagier miał pomysł z biletami na rockowy koncert, ale M. wtedy pracuje. na realizację mam 2 tygodnie, podpowiedzcie coś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum